Avtomobili in manjša poraba: predelava na plin

Če se odločate za predelavo avta na plin, potem se zagotovo zavedate največjih prednosti avta na plin. S predelavo na plin, poraba goriva občutno zmanjšate. Milijoni uporabnikov po Evropi se zavedajo te in mnogih drugih prednosti avta na plin. Tisti, ki so se že odločili za predelavo na plin, porabo zmanjšajo do 50% v primerjavi z motorji na bencin. Avtoplin je alternativno gorivo, ki ni le ekonomično, temveč tudi ekološko, zato je bil sprejet kot zeleno gorivo. Če razmišljate o predelavi avtomobila, potem je vaša največja skrb, da si zagotovite kvalitetno predelavo. Ne glede na to, iz katerega dela Slovenije ste, ali ste iz Ptuja, Maribora, Kranja, Ljubljane, predelava avta na plin je na vašem dosegu. Pomembno je, da se odločite za najbolj kakovostno avtoplinsko tehnologijo na trgu. To pa vam zagotavljamo pri GEN1, saj vam ob predelavi avtomobila pri nas zagotavljamo 8 letno garancijo. V GEN1 smo skupaj s podjetjem RA-CEN d.o.o. sorazvili avtoplinsko tehnologijo, ki omogoča optimalno in samonastavljivo vbrizganje avtoplina za zelo nizko porabo in minimalno izgubo moči. Pokličite nas in se pozanimajte o predelavi avtomobila na plin, o prednostih avta na plin, servisih in ostalo. Z veseljem vam bomo svetovali in vam zagotovili najboljšo in najhitrejšo predelavo na plin. Poraba bo bolj ekonomična, celotno predelava avtomobila pa bo izvedena le v enem dnevu. Ne odlašajte in si zagotovite prihranek, ki si ga zaslužite.

PREDELAVA NA PLIN LJUBLJANA

S predelavo na plin poraba goriva do 50% manjša

Zakaj bi plačevali tolikšne vsote denarja za bencin, ko pa lahko s predelavo avta na plin porabo zmanjšate do 50%? Cene avtoplina so namreč za polovico manjše od cen benzina. Tako lahko na letni ravni po prevoženih 45.000 km prišparate do 2500 eurov. To pa ni malo. Samo pomislite koliko denarja lahko s predelavo avta na plin privarčujete v nekaj letih. Ta vsota priča o neverjetno manjhni porabi. Predelava avta na plin je investicija, ki se vam 100% obrestuje. Odločite se za predelavo avtomobila pri nas, ne glede na to iz kje ste. Bodisi ste iz Ljubljane, Celja, Kopra, Maribora,predelavo avta na plin pri nas izvedemo hitro in ugodno. Z našo vrhunsko avtoplinsko tehnologijo boste izredno zadovoljni.

prednosti avta na plinpredelava na plin poraba

Mnoge prednosti avta na plin: Prihranite in bodite okolju prijazni

Izmed mnogih prednosti avta na plin je vsekakor največja prednost ta, da se s predelavo na plin poraba zmanjša in s tem ogromno prihranite. Ena izmed zelo pomembnih prednosti avta na plin je tudi, da pri izgorevanju plina ni prašnih delcev, samih škodljivih emisij pa je tudi do 50% manj kot pri izgorevanju bencina. Zaradi tega se plin tretira kot zeleno gorivo, saj je okolju veliko bolj prijazno. Če avtoplinsko tehnologijo vgratite pri nas pa vam zagotavljamo kvaliteto z 8 letno garancijo.