Avtomobili na plin - predelava in cena vgradnje

Avtomobili na plin imajo pred bencinskimi jeklenimi konjički veliko prednosti. Uporaba avtoplina koristi motorju avtomobila, hkrati pa zmanjšuje škodljive emisije v okolje. Poleg tega se vam investicija predelave vozila kmalu povrne, vi pa se lahko vozite veliko ceneje. Avtomobili na LPG plin so tudi varnejši od vozil na bencin, saj je rezervoar za utekočinjen plin močnejši kot bencinski, ker je izdelan iz jekla in dodatno ojačan. Pri eventualni nesreči je plinski rezervoar vgrajen v prtljažnik, kjer ni na udaru tako kot bencinski motor. Vsa oprema pa je opremljena z varnostnimi certifikati v skladu s predpisi EU. Obstaja torej veliko razlogov, da se odločite za avto na plin. Cena je tudi eden izmed razlogov, saj se investicija povrne kmalu, lahko pa si naredite tudi izračun in si izračunate porabo. Predelava avtomobila na plin je relativno ugodna, za cenik pa nas kontaktirajte preko elektronske pošte.


Avto na plin - cena vgradnje avtoplinskega sistema

Želite izkoriščati okolju prijaznejši avtoplin? Cena vgradnje je pri podjetju Gen1 ugodna. Gen1 alternativni avtoplinski sistem uporablja vodenje vbrizga avtoplina v realnem času, kar omogoča vrhunski izkoristek pri izgorevanju ter visoko kakovostno vgradnjo z garancijo sedmih let. Oglejmo si še dodatne prednosti avtomobila na plin. Avto na plin ima ugodne vplive na motor, saj mu podaljša življenjsko dobo. Učinkuje predvsem pri hladnem zagonu, saj plin ne spere motornega olja s sten cilindrov. Avtoplin ima oktansko vrednost čez 100, navaden bencin pa ima vrednost 95. Cena za avto na plin in ostale prednosti vas enostavno morajo prepričati. Avtomobili na plin imajo tudi to prednost, da navor motorja ostane isti, v nekaterih primerih pa lahko celo naraste. Če vas zanima predelava na plin, nas povprašajte za cenik.

DO VARČNE VOŽNJE S PREDELAVO NA PLIN

Avtomobili na plin so pametna odločitev - predelava na plin in cenik

Našteli smo veliko razlogov, zakaj so avtomobili na plin tako dobra odločitev. Če oklevate in ne veste, ali bi svoj avto predelali, nikar več dolgo ne razmišljate, ampak obiščite naše podjetje Gen1 v Celju, kjer si boste lahko ogledali naš cenik. Predelava avta na plin pri našem podjetju je več kot ugodna, hkrati pa nudimo tudi ugodnosti pri financiranju. Pri nas je možno plačilo na več načinov, pri gotovinskem plačilu pa nudimo še dodatne ugodnosti. Pripravili smo vam tudi bogato izbiro obročnega odplačevanja. Veliko razlogov torej, da se čimprej odločite za avtoplin. Cena vgradnje in ostale prednosti, kot sta npr. manjše onesnaževanje okolja in daljša življenjska doba motorja avtomobila, naj vas prepričajo, da se boste tudi vi vozili varčno ter zdravju in okolju prijazno.