Varčna vožnja


Varčna vožnja z vse bolj množično uporabo avtomobilov predstavlja poglavitno nit razvoja v avtomobilski industriji. S problematiko varčne vožnje se ukvarja večina vodilnih podjetji v avtoindustriji.

VEČ O MONTAŽI AVTOPLINA


Cena utekočinjenega naftnega plina je nizka, vožnja pa tako varčna


Poraba goriva je odvisna od več faktorjev. Na njo vpliva sam način vožnje, velikost in moč motorja, teren po katerem se vozimo in seveda gorivo, ki ga za vožnjo uporabljamo. Prav zato v zadnjem času industrija teži k uporabi utekočinjenega naftnega plina. Utekočinjen naftni plin je energetsko učinkovito in okolju prijazno gorivo, cena utekočinjenega naftnega plina pa je, v primerjavi z nafto in bencinom, razmeroma nizka. Utekočinjen naftni plin se pridobiva iz surove nafte na naravnih nahajališčih propana, pa tudi z destilacijo zemeljskega plina. Utekočinjen naftni plin ali kar UNP je nestrupen in je brez barve in okusa. Ker je cena utekočinjenega naftnega plina nizka, UNP v zadnjih letih učinkovito prispeva k ekonomičnosti vožnje vozil po vsem svetu.

Varčna vožnja z utekočinjenim naftnim plinomVarčna vožnja

S predelavo vozila na plin do varčne vožnje, ki bo prijazna tudi naravi


V našem podjetju vam ponujamo predelavo avtomobila na plin. Predelava vam bo, zaradi nizkih cen utekočinjenega naftnega plina, omogočila varčno vožnjo, ki bo tako udobnejša in tudi naravi prijaznejša. Predelava vozil poteka v Ljubljani. Ob najboljši predelavi na plin poskrbimo, da bo vaše vozilo ohranilo vse vozne lastnosti, nekatere pa bomo celo izboljšali. Predelavo vozila opravljajo strokovnjaki, ki se z delom ukvarjajo že več let in jih tako zraven strokovnega znanja odlikujejo tudi številne izkušnje.

FINANCIRANJE


Vas skrbi, kje boste dopolnili avtoplin? Skrb je odveč, saj so črpalke na avtoplin dosegljive po vsej Sloveniji! Pozanimajte se tudi o nizkih cenah utekočinjenega naftnega plina. Odločite se za najboljšo predelavo na plin in nas obiščite v naši poslovalnici, kjer vas bomo s storitvijo podrobno seznanili. Pri predelavi avta uporabljamo najboljši avtoplin sistem in tako zagotovimo varčno vožnjo.