Vgradnja avtoplina - cena za predelavo vozil na plin je relativno nizka

Avtoplin pomeni najvidnejšo in najbolj razširjeno alternativo klasičnim gorivom. Uporablja ga že več kot devet milijonov avtomobilov po vsem svetu. V podjetju Gen1 smo razvili lasten avtoplinski sistem, s katerim smo še izboljšali lastnosti konkurenčnih sistemov. Predelava vozil na plin je mogoča skoraj pri vseh vozilih. Zaradi izboljšanih lastnosti avtoplinskega sistema je vgradnja LPG avtoplina relativno enostavna in hitra ter poteka pod strokovnim vodstvom usposobljenih delavcev v našem podjetju. Nudimo vam najkvalitetnejšo vgradnjo avtoplina s kar sedemletno garancijo.

Avtoplinski sistemi

Gen1 alternativni avtoplinski sistem je edinstven sistem, razvit v podjetju Gen1. Omogoča vodenje vbrizga avtoplina v realnem času. To posledično pomeni najboljši izkoristek pri izgorevanju in daljšo življenjsko dobo motorja.

KAKO MINIMALIZIRATI TEŽAVE PO PREDELAVI NA PLIN?

Avtoplinski sistem pomeni dodatek vašemu vozilu, ki omogoča večji izkoristek goriva, večjo ekonomičnost, podaljšano dobo motorja, poleg vsega naštetega pa je sistem okolju prijaznejši kot vozila na klasični pogon.

Predelava vozil na plin

Predelava vozil na plin v podjetju Gen1 zagotavlja vrhunsko kakovost zaradi inovativnega avtoplinskega sistema, ki smo ga razvili in izpopolnili sami ter zaradi bogatih izkušenj zaposlenih. Vgradnja avtoplina je relativno preprosta in ne zahteva nobenih posegov v obstoječi motor vozila. Avtoplinski sistem vgradimo v prtljažnik, tako da ostane praktično neviden. Predelava avtomobila na plin traja približno en delovni dan.

Vgradnja avtoplina nudi številne prednosti. Ob ugodnejšemu vplivu na okolje so tukaj še nižji stroški goriva, boljši izkoristek motorja in daljša življenjska doba motorja, katalizatorja, lambda sonde in motornega olja ter večja varnost. Avtoplinski sistem je namreč vgrajen v zadnji del vozila, je tudi dodatno ojačen in je tako bistveno manj izpostavljen udarcem ob morebitnem trčenju vozila.

predelava avta na plin

Vgradnja avtoplina | cena

Na izbiro vgradnje avtoplina vpliva tudi cena. Za informativno ceno vgradnje avtoplina nas kontaktirajte, na naši spletni strani pa vam je dostopen tudi informativni izračun cene vzdrževanja vozila z vgrajenim avtoplinom, ki kaže, da se letni prihranek giblje okoli dobrih 3000 evrov, mesečni pa torej okoli slabih 300 evrov, če prevozite približno 45 000 kilometrov na leto. Investicija v vgradnjo avtoplina oziroma predelava vozila na plin se vam povrne v manj kot enem letu.

Gen1 nudi izjemne cene vgradnje avtoplina in odlične plačilne pogoje. V primeru gotovinskega plačila vam nudimo možnost 6 odstotnega popusta, nudimo pa tudi številne ugodne možnosti kreditnega odplačevanja vgradnje avtoplina Diners® (do 12 obrokov) ali American express® (do 12 obrokov). V sodelovanju z Novo kreditno banko Maribor pa omogočamo tudi ugoden EKOkredit brez obresti in brez stroškov odobritve z možnostjo odplačevanja do 24 mesecev.

Montaža avtoplina je investicija, ki ugodno vpliva na vašo denarnico in na okolje, zato se za predelavo vozila na plin odločite tudi vi.