Predelava vozila na plin

Ob razmišljanju o tem, ali je predelava vozila na plin smiselna, se poleg tega, kakšna je cena plina za avto, največkrat zastavlja vprašanje, kako predelava avtomobila poteka in kakšen je vpliv na karakteristike avtomobila. Vprašanje je seveda povsem na mestu, saj si večina izmed nas želi, da bi lastnosti avta ostale nespremenjene - in do bistvenih sprememb dejansko ne pride! Avtoplin ima pozitiven vpliv na motor, ne onesnažuje okolja in je zaradi ugodne cene prijazen tudi do vaše denarnice. Popolna zmaga torej!

Kako poteka predelava vozila na plin?

Skrb za to, da boste zaradi nameščanja sistema za avtoplin predolgo brez vašega avtomobila, je povsem odveč. Predelava vozila na plin je pri avtomobilih srednjega razreda namreč opravljena že v enem dnevu. Naši strokovnjaki bodo glede na možnosti, ki jih dopušča samo vozilo, in ob upoštevanju vaših želja rezervoar vgradili v prostor za rezervno kolo, v prtljažni prostor ali pod zadnji odbijač. V vsakem primeru pa bo predelava opravljena čim hitreje, predvsem pa kakovostno in strokovno. Glede na to, da cena avtoplina ne narašča, temveč se celo znižuje, boste dolgoročno pri uporabi avtoplina prihranili kar precejšnjo vsoto denarja, hkrati pa boste bistveno manj obremenili okolje.

Kaj je avtoplin?

Predelava vozila na plinski sistem pomeni, da kot pogonsko gorivo motorja uporabljate avtoplin. Gre za tako imenovani utekočinjen naftni plin (LPG - liquid petroleum gas), ki je zmes propana in butana. Predelava vozila na plin velja zaradi zanemarljivih emisij in tako rekoč ničnega vpliva na okolje za trenutno najbolj ekološki način transporta, pri katerem uporabljamo gorivo. Ker je cena plina za avto nizka in bo po napovedih strokovnjakov takšna tudi ostala, je izpolnjen tudi za uporabnike eden najpomembnejših pogojev - cenovno je bistveno ugodnejši kot druga goriva. Poleg tega sistem, ki je plod lasnega dela strokovnjakov v podjetju Gen1, ne vpliva bistveno na karakteristike avtomobila, na delo in komponente pa nudimo 7 let garancije.

Gen1 | Predelava vozila na plin, cena plina za avto, avtoplin - povezave do naše spletne strani: