Cene goriv – avtoplin cenejši od bencina

Cene goriv se neprestanoma spreminjajo, v večini se višajo, na kar vpliva trg različnih goriv po svetu. Poznamo več različnih vrst goriv za avtomobile od bencina, nafte do avtoplina. Glede na to, katero gorivo boste izbrali in kakšna bo poraba goriva so odvisno tudi vaši stroški osebnega vozila. Raziskave po svetu so pokazale, da je vožnja na avtoplin veliko cenejša kot vožnja na bencin, kar lahko pripišemo občutnejšo manjši ceni avtoplina v primerjavi z bencinom. V našem podjetju zagotavljamo kakovostne predelave vašega osebnega vozila iz bencina na plin in prepričani smo, da se vam bo takšna predelava izplačala. Cene pogonskih goriv se bodo še naprej spreminjale, napovedi kažejo da bodo vedno višje, a avtoplin bo, sodeč po trenutnih študijah, ostal najcenejši, tako da bo vaša povprečna poraba goriva veliko manjša, s tem povezani stroški bodo manjši, vi pa se boste z veseljem vsedli v vaš jekleni konjiček in se odpravili na izlet z družino.

Cene goriv – bencin se povečuje, avtoplin ne

Predelava osebnega vozila na plin v našem podjetju ima ogromno prednosti, ena od teh je prihranek, saj je cena goriva po predelavi veliko manjša. Razlog je v tem, da se cena bencina neprestano viša, medtem ko cena avtoplina tako v Sloveniji kot po svetu ostaja enaka, kar zagotavlja velik prihranek. Strokovnjaki napovedujejo, da se bodo cene goriv v prihodnjih letih še povečale, medtem ko se cena avtoplina ne bo bistveno spreminjala, kar je še en razlog več, da nam zaupate in si zagotovite svoje osebne vozilo na plin po ugodni ceni. Povprečna poraba goriva bo tako veliko manjša kar zagotavlja brezskrbno vožnjo in prijetno življenje, kjer ni prostora za obremenjevanje koliko se bo višala cena pogonskih goriv in ali bomo v prihodnje sploh še lahko vozili naš avtomobil na bencin. V podjetju zagotavljamo lastno tehnologijo, hitro vgradnjo, 8 letno garancijo in strokovno svetovanje, kjer upoštevamo skrb za okolje in vašo denarnico.

Predelava vozila

Cena goriva ni edina prednost predelave na plin

Dejstvo je, da je cena goriva pri predelavi na avtoplin manjša in s tem povezana je tudi manjša poraba avtomobila, a to še zdaleč ni edina prednost predelave. Vožnja na avtoplin za kar 35 % podaljša življenjsko dobo motorja, kar je izjemno pomembno ob nakupu, saj tako veste, da vam ne bo potrebno kmalu zamenjati osebnega vozila. Druga prednost predelave na plin je, da veliko manj obremenjujemo okolje, v katerem živimo, kar je izjemno pomembna stvar in smer v katero želimo delati v našem podjetju. Tretja prednost, ki vam jo zagotavlja avto na plin pa je, da je v primeru nesreče rezervoar veliko bolj zaščiten kot bencinski, kar zagotavlja večjo varnost vožnje. Verjamemo, da si tudi vi želite manjšo ceno goriva, manjšo porabo in večjo varnost ter daljšo življenjsko dobo vašega jeklenega konjička. V kolikor želite vedeti, koliko bi privarčevali pri porabi goriva na vašem avtu lahko opravite preprost izračun na naši spletni strani in takoj boste videli, kolikšna bo razlika v prihranku.

Poraba goriva – naredite izračun za naslednjih pet let

V našem podjetju smo prepričani, da je predelava avtomobila na plin izjemno ugodna rešitev, ki kljub malenkost višji začetni investicji zagotavlja manjšo porabo goriva, kar se vam kmalu povrne. Na naši spletni strani si lahko ogledate izračun porabe goriva, kjer si lahko izračunate čez koliko časa se vam bo začetna investicija povrnila in kolikšni bodo vaši letni stroški.  Izbirate lahko med avtomatskim izračunom, poleg pa imate naveden tudi informativen izračun. Vaš prihranek boste lahko videli na mesečni, letni in petletni ravni in predvsem na dolgi rok je investicija v plin prava izbira. Manjša cena goriva ter s tem povezana manjša poraba in daljša življenjska doba so naše prednosti.

Preberite si več o prednostih predelave na plin.