Predelava vozil


V našem podjetju se ukvarjamo s predelavo vozil - predelamo vse od avtomobilov do kombijev in tovornjakov. Zraven predelave vozil se lahko dogovorimo tudi za druge unikatne rešitve za vaše vozilo. Vozilo bomo predelali in z njegovo predelavo zadostili vsem vašim pričakovanjem in potrebam.

Ko se odločimo za predelavo vozila je izjemno pomembno, da predelava poteka v skladu z zakonskimi določbami. Za predelavo vozila šteje vsak poseg v vozilo, ki mu spremeni lastnosti. Vsak lastnik predelanega vozila pa mora pridobiti dovoljenje za njegovo nadaljnjo uporabo.


Ponujamo vam tudi najboljšo predelavo avta na plin


Če si želite majhne porabe goriva? Potem smo pravi naslov za vas! Pri nas vam ponujamo najboljšo predelavo avta na plin. Ugodnosti, ki jih takšna sprememba prinaša vašemu avtu so zelo opazne. Predelava vozila na plin ima ugodne učinke predvsem na motor, saj mu življenjsko dobo podaljša vsaj za 35%. Prav tako se podaljša trajanje motornega olja. Prav tako pa s predelavo vplivamo na zmanjšanje izpušnih plinov in tako prispevamo k bolj čistemu okolju.

Ko plin primerjamo z bencinom ali z dizelskim gorivom ugotovimo, da je tudi dosti bolj varen, saj rezervoar sestoji iz ojačenega jekla, medtem ko rezervoar za bencinsko oz. dizelsko gorivo sestoji iz plastike ali druge umetne mase. Vsa oprema, ki jo z najboljšo predelavo avta na plin dobite, je preverjena in certificirana.


Predelava vozil - ugodno in kvalitetno


Pri nas je predelava vozil na avtplin cenovno ugodna, hkrati pa izjemno kvalitetna. Izvajajo jo strokovnjaki, podkovani s strokovnim znanjem, ob strani pa jim stojijo tudi večletne izkušnje.

Ne spreglejte akcije predelave vozil na plin. Kontaktirate nas lahko po telefonu ali e-mail naslovu. Seveda pa nas lahko obiščete tudi osebno in z veseljem se bomo z vami pogovorili o dodatnih vprašanjih, ki se vam zastavljajo o predelavi vozila.

Cena plina za avto:www.vsi.si/gen1/cena-plina-za-avto

PORABA GORIVA

ZAKAJ AVTO NA PLIN?

predelava avta na plinpredelava vozil na plin