Vgradnja avtoplina - akcija! Najcenejša vgradnja avtoplina in dodatne ugodnosti.

Vgradnja avtoplina - z akcijami do še nižjih cen storitve, ki se voznikom večinoma povrne že prej kot v enem letu, in sicer v obliki precej manjše porabe. Avtoplin namreč dokazano spada med najcenejša goriva. Vgradnja avtoplina tako predstavlja dolgoročno investicijo, ki je zagotovo ne boste obžalovali. Vgradnja avtoplina v Ljubljani, Mariboru, Celju in drugih slovenskih mestih, na katero vam ponujamo 7-letno garancijo, čaka pa vas še precej drugih ugodnosti ...

AKCIJA - 20 € POPUSTA PRI VGRADNJI AVTOPLINA

Avtoplin - predelava obstoječega vozila ali nakup novega?

V zadnjih letih je postal avtoplin eno najbolj cenjenih alternativnih goriv, saj omogoča ekološko varčno vožnjo, obenem pa zagotavlja tudi velik prihranek pri stroških za gorivo (v povprečju lahko na letni ravni govorimo o 4-mestnih številkah). Pogosto vprašanje, ki si ga v zvezi s tem zastavljajo vozniki, pa je, ali je smiselna predelava avtomobila na avtoplin ali se je bolje odločiti za nakup novega avtomobila na plin. Trenutna situacija je takšna, da je najcenejša možnost vsekakor vgradnja avtoplina. Poleg tega pa je predelava na avtoplin bolj smiselna tudi zaradi dejstva, da je izbira novih avtomobilov, ki bi delovali na avtoplin, za zdaj na žalost še precej skromna.

Posebne akcije vgradnje avtoplina pri Gen1

Mercedes S55 na plinSe sprašujete, kako do najcenejše vgradnje avtoplina oziroma do najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo storitve? Ena od možnosti so zagotovo pogoste akcije vgradnje avtoplina, ki jih pri Gen1 pripravljamo za stranke, zato vam priporočamo redno spremljanje naših novic. Cena storitve pa je zelo ugodna tudi izven obdobja akcij. Vgradnja avtoplina po našem rednem ceniku je tako še vedno zanemarljiv strošek v primerjavi s prihrankom, ki ga lahko pričakujete. Dodatne ugodnosti, ki jih ponujamo, pa zajemajo še možnost obročnega plačevanja, 7-letno garancijo na opravljeno storitev in strokovno svetovanje glede ustreznega vzdrževanja vašega prenovljenega vozila. Omenimo pa lahko še prav posebno, trenutno aktualno akcijo. Vgradnja avtoplina vam je na voljo po 20 € nižji ceni, če o naši ponudbi obvestite svoje prijatelje in znance ter tako tudi njim omogočite varčnejšo vožnjo v prihodnje.

Mreža servisov za predelavo na avtoplin po vsej Sloveniji

Najcenejša vgradnja avtoplina je takšna, ki vam poleg ugodne cene zagotavlja tudi profesionalno izvedbo storitve, ki je ključni pogoj za varno vožnjo (mimogrede, avtomobil na plin ni le bolj varčna, ampak tudi precej bolj varna alternativa). In prav združevanje omenjenih kvalitet je tisto, za kar si v podjetju Gen1 vseskozi prizadevamo pri vgradnji rezervoarjev za avtoplin. Predelava, ki jo izvedejo naši izkušeni strokovnjaki, ustreza najvišjim varnostnim oziroma kakovostnim standardom na tem področju. Razvejana mreža avtoservisov, ki smo jo vzpostavili v letih našega delovanja, pa omogoča široko dostopnost vgradnje avtoplina. Ljubljana, Maribor, Celje, Lesce, Ptuj, Krmelj ali Polzela - izbira je vaša. Mi vas že nestrpno pričakujemo, obenem pa snujemo nove akcije ... Vgradnja avtoplina je nedvomno nekaj najboljšega, kar lahko privoščite svojemu jeklenemu konjičku!