Poraba goriva in kako jo zmanjšati – mi imamo rešitev za vas!

Poraba goriva je vsakdanja tema številnih voznikov, ki se vsakodnevno tudi sprašujejo, ali obstaja način, kako zmanjšati porabo goriva. Manjša poraba goriva se bo zagotovo poznala na vaši denarnici, kar pa je v časih, ko cene naftnih derivatov neprestano rastejo, dobra novica za vas. Mi imamo odlično rešitev za vas in vaš avto. Poraba goriva oziroma poraba bencina se lahko pri vas občutno zmanjša, in sicer tako, da se odločite za predelavo avtomobila na plinski sistem.

VAS ZANIMA KAKŠEN JE VPLIV PREDELAVE NA PLIN NA MOTOR?

Zmanjšajte porabo goriva z našim odličnim avtoplinskim sistemom

Kako zmanjšati porabo goriva, je vprašanje, ki se vsakodnevno postavlja vsem voznikom. Cene fosilnih goriv, na primer dizla in bencina, neprestano rastejo, zato nas tudi stroškovno gledano poraba vsak teden več stane. Zanimiv je podatek, da v Sloveniji cena plina ostaja nizka, nihanj ni. Zato se tudi veliko voznikov odloča, da svoj avto predelajo na avto in s tem poskrbijo, da je poraba bencina manjša. To ne pomeni, da bo vaš avto vozil samo na plin, predelava povzroči kombinirano uporabo goriv – tako bencina/dizla kot tudi plina. Manjša poraba goriva pa ni edini razlog, zakaj se veliko ljudi odloča za predelavo avta. Naš napreden in tehnološko dovršen in izpopolnjen avtoplinski sistem je varen in okolju prijazen. Utekočinjen naftni plin je ekološko gorivo, ki ima bolj čisto izgorevanje in manjši izpust škodljivih snovi v ozračje. Avtoplin tudi dobro vpliva na sam avtomobil, saj se vitalni deli motorja manj obrabljajo in bolje delujejo. Prav zaradi tega pa je daljša tudi njihova življenjska doba.

Poraba goriva v avtu

Kateri sistem je najboljši za moj avto?

Kot smo že omenili, poraba goriva ni edini razlog, zakaj se vozniki avtomobilov odločajo za predelavo vozila. V zadnjem času prednjačijo predvsem okoljski argumenti. Naše podjetje je sorazvilo najboljši sistem, ki po patentiranem postopku omogoča vbrizg goriva v realnem času, kar omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju. Poraba plina je tako nižja, izguba moči pa minimalna. Prepričani smo, da bo vožnja z avtoplinom kar 50 % bolj ugodna, omogočamo pa vam financiranje na 24 obrokov in podarimo strošek homologacije. Naj vas tudi spomnimo, da lahko za avtoplinski sistem pridobite tudi 800 € subvencije, zavarovanje vašega vozila z našim sistemom pa bo tudi bolj poceni. Kontaktirajte nas in znižajte porabo goriva za avto s predelavo. Poraba se bo občutno zmanjšala!

Prednosti avtoplinskega sistema

Kot smo že omenili, so prednosti številne. Predvsem pa gre za okolju prijazen energent, ki pa je energetsko izredno učinkovit. Plin se pridobiva iz zemeljskega plina ali pa pri predelavi surove nafte. Pri izgorevanju avtoplina so emisije škodljivih snovi (CO, HC, NOX in HC+NOX) v primerjavi s klasičnimi motorji na bencinski pogon kar do 50 % nižje, s tem pa so tudi pod mejami najstrožjih predpisov EU o izpušnih plinih. Poleg tega pa avtoplin tudi ugodno vpliva na vaš motor, saj povzroča tišji in bolj miren tek motorja, daljšo življenjsko dobo motorja, podvoji življenjsko dobo katalizatorja in lambda sonde, bolj čisti so izpušni plini, poraba goriva je manjša itd.

kako zmanjšati porabo bencina

Manjša poraba bencina pomeni manj stroškov

Prepričani smo, da boste z našim sistemom veliko pridobili in storili veliko dobrega za okolje. Tukaj je nekaj argumentov, zakaj je pametno odločiti se za avtotplinsko tehnologijo. Poraba bencina je eden od argumentov. Manjša poraba goriva pomeni pa tudi manj stroškov. Pri nas vam ponujamo natančen, optimiran in samonastavljiv vbrizg avtoplina, najsodobnejšo krmilno elektroniko, ki ima samodejno nadzorovanje delovanja sistema, brezplačno nadomestno vozilo, strokovno svetovanje, optimalno tehnično podporo itd. Nudimo vam kar 8-letno, prenosljivo garancijo na delo in komponente, in sicer brez omejitve kilometrov. Cena našega sistema je konkurenčna, plačilni pogoji pa odlični. Odločite se tudi vi pametno in izberite najboljši sistem za zmanjšanje porabe goriva.