Predelava avta na plin - cena odvisna od več faktorjev

Predelavo avta na plin je potrebno prepustiti strokovnjakom. Sama predelava avta na plin je načeloma relativno enostavna in traja približno en delovni dan, vendar lahko ob nekorektnem ravnanju in ob neznanju pride tudi do težav in nevarnosti. V podjetju Gen1 imamo večletne izkušnje in naši strokovnjaki vam zagotavljajo strokovno ter natančno predelavo. V svoje izkušnje in usposobljenost smo tako prepričani, da vam na vsako predelavo avta na plin nudimo kar sedemletno garancijo.
Predelava avta na plin vključuje:

  • vgraditev dodatnega jeklenega rezervoarja z večnamenskim ventilom v prtljažnik vašega avtomobila ali v prtljažni prostor za rezervno kolo. S tem je predelava avtomobila na plin praktično nevidna.
  • vgraditev polnilnega ventila,
  • vgraditev dovodne plinske cevi, filtra, stikala za preklop med plinom in klasičnim gorivom ter računalnik za optimalno doziranje plina, ki pomeni majhna poraba goriva in večji izkoristek motorja.

Gen1 avtoplin in majhna poraba goriva

Gen1 avtoplin je inovativen sistem, razvit v podjetju Gen1.Gre za večkrat nagrajen in tudi patentiran EVO kit za predelavo avta na plin. Gen1 avtoplin sistem vsebuje elektronski uparjalnik, ECU računalniško enoto in nadzorno enoto (tipko). Gen1 avtoplin smo razvili na podlagi že obstoječe tehnologije, ki smo jo izboljšali in izpopolnili, tako da nudi vbrizg Gen1 avtoplina v realnem času, majhno porabo goriva ter večji izkoristek motorja, zato je vozilo na plin odlična odločitev. Sistem vsebuje patentirano samonastavljivo krmilno elektroniko in avtomatski nadzor nad sistemom. Gen1 avtoplin zagotavlja optimalno tehnično podporo in ugodne cene.

Majhna poraba goriva

Predelava avta na plin prinaša številne ugodnosti. Gotovo je potrebno omeniti ugodnejši vpliv na okolje, tišji tek motorja, daljšo življenjsko dobo motorja, podaljšanje življenjske dobe motorja za približno 35 %, predvsem pa je pomembna majhna poraba goriva, kar posledično pomeni nižje stroške vzdrževanja.

Predelava avta na plin | cena

Podjetje Gen1 je razvilo lasten sistem za avtoplin. Nudimo vam predelavo avta na plin; cena investicije se povrne v zelo kratkem času, odvisno od števila prevoženih kilometrov. Tako boste ob nižji ceni plina in majhni porabi goriva hitro znižali stroške prevoza. Cena predelave avta na plin vključuje tudi sedemletno garancijo na delo in komponente.


Za ceno predelave avta na plin nas lahko kontaktirate po telefonu +386 41 388 893 ali nam pišete na naš elektronski naslov info@avtoplin-gen1.si. Nudimo tudi odlične plačilne pogoje, obročno odplačevanje ter ekokreditiranje brez stroškov odobritve, brez obresti ter z odloženim plačilom prvega obroka na naslednji mesec.
Pridružite se vedno večjemu številu ljudi, ki so se v lastno korist in v korist narave odločili za predelavo avta na plin.

Gen1 | Predelava avta na plin, predelava avta na plin cena, Gen1 avtoplin, majhna poraba goriva - povezave do naše spletne strani: