Cena plina je ugodna za vaš žep in za okolje


Cena plina je približno dvakrat nižja od cene bencina, plin pa je seveda zelo kvalitetno gorivo. Cena plina je tako tista, ki vsem voznikom, ki so se odločili za predelavo vozila, omogoča kar konkreten prihranek. Cena plina za okolje je prav tako nizka, saj plin sodi med energente, ki veljajo za zeleno energijo, ker so emisije pri plinu neprimerno nižje kot pri izgorevanju bencina. Da bo odločitev za plin še lažja, vam ob predelavi pripada tudi subvencija za avtoplin. Tako boste do varčne vožnje z avtoplinom prišli še bolj enostavno. Potrebno je le še, da vaše vozilo pripeljete k nam na predelavo in že lahko začnete uživati koristi nizke cene za plin.

Cena plina še posebej koristna v času draginje

Cena za plin (LPG je angleški izraz za utekočinjen naftni plin) je objavljena v različnih medijih, torej ceno za plin lahko spremljate v medijih podobno kot ceno za bencin. Tako se boste lahko prepričali, da je cena plina v Sloveniji stabilna in da vam ta tip goriva prav zares omogoča varčno vožnjo.

Cena plina gen1

Cena za plin je nizka tudi za motor vašega vozila

Cena plina je nizka tudi za vaš avtomobil, saj bo njegov motor s plinom preživel dlje časa. Znano je, da ob hladnem zagonu bencin spira olje s cilindrov motorja, medtem ko se pri plinu to ne dogaja. Kljub temu, da je cena plina v Sloveniji že tako nizka, pa je to le ena od številnih prednosti, ki jih ima plin kot gorivo. Če potrebujete informacije o ceni plina in o subvenciji za montažo avtoplina, vas vabimo, da se oglasite pri nas.

Cena vožnje na avtoplin

VOŽNJA NA AVTOPLIN OMOGOČA 50% NIŽJO PORABO GORIVA