Avtoplin ima celo vrsto prednosti

Avtoplin je gorivo prihodnosti zaradi različnih razlogov. Avtoplin je ugoden, ker je cena avtoplina LPG res zelo ugodna, kar lahko vidite pri obisku katerekoli črpalke za avtoplin. Poleg tega je cena avtoplin servisa prav tako všečna. Avtoplin pa je ugoden tudi zato, ker je obraba avtomobila, ki vozi na avtoplin LPG, prav tako nižja, kot je v primeru uporabe bencinskega motorja.

BODITE DELEŽNI AKCIJSKE PONUDBE VRAGDNJE AVTOPLINA


Avtoplin je bolj varen

avtoplin LPGPredelava vozila na avtoplin je priporočljiva tudi z vidika varnosti. Če uporabljate avtoplin LPG in pride do nesreče ter do predrtja plinskega rezervoarja, bo avtoplin gorel v curku, in to v smeri, ki bo nasprotna poziciji rezervoarja: podobno, kot je to pri plinskem gorilniku. Če zagori bencinski rezervoar, pa pride do eksplozije. Poleg tega je plinski rezervoar bolj okrepljen, kot je bencinski.

Avtoplin črpalke so v Sloveniji pogoste

avtoplin črpalke v SlovenijiMinili so časi, ko ste v Sloveniji težko našli avtoplin črpalke. Avtoplin črpalke so v današnjem času namreč dovolj pogoste, da boste svojega jeklenega konjička lahko napolnili brez kakršnihkoli težav. Pravzaprav avtoplin črpalke v Sloveniji in tudi širše v Evropi obiskuje vse več uporabnikov. Cena avtoplina LPG je namreč toliko bolj ugodna od cene bencina, da je odločitev za vgradnjo plinskega sistema izgorevanja stvar logične presoje. Bolj se vozite s svojim avtomobilom oziroma več kilometrov prevozite, bolj se vam splača voziti na plin. Poleg tega pa bomo tudi v našem podjetju poskrbeli, da bo za vas tudi cena avtoplin servisa tako ugodna, da se vam bo tudi v tem smislu splačalo voziti na plin.