Poceni vgradnja avtoplina, da boste prihranili

poceni vgradnja plina pri GEN1Poceni vgradnja plina je odlična opcija za tiste, ki prevozite več kilometrov, saj se vam bo v tem primeru investicija v avtoplin napravo povrnila že zelo hitro. Ob vgradnji avtoplina boste prejeli visok popust, zaradi česar bo vaša investicija še manjša. In to še ni vse. Podarili vam bomo tudi homologacijo za avtoplin. Avto plin je izredno varno in tudi poceni gorivo, zato je avto na plin modra odločitev. Zaradi res velikih prihrankov, ki jih prinese predelava na avtoplin, se za to odloča vse več ljudi. Avtoplin pa močno pomaga tudi okolju, saj so emisije v tem primeru za okolje bistveno manj obremenilne, kot bi bile, če bi za pogonsko gorivo uporabljali bencin ali dizel. Poceni vgradnja plina pri GEN1.


Poceni vgradnja avtoplina ne zmanjšuje varnosti vozila

Mnogi menijo, da jeplin nevarnejši od bencina, a resnica je povsem drugačna. Avtoplin naprave so v resnici bolj varne, kar se še posebej izkaže v primeru prometne nesreče. Če zagori avto, ki za pogon uporablja bencin, lahko kaj hitro pride do eksplozije, ki je življenjsko nevarna, če se od avta pravočasno ne odmaknemo. Če pa zagori plinski rezervoar, plin za avto gori v smeri predrtja rezervoarja, torej v curku stran od avtomobila - podobno kot plinski gorilnik. Zato je avto plin vsekakor varnejši od bencina.

VEČ O PREDELAVI NA PLIN


vgradnja plina popust pri GEN1Vgradnja avtoplina vam prinese popust

Če se odločite za vgradnjo avtoplina, vam omogočimo popust. Gre za subvencijo v višini 800 EUR, torej je to dejansko popust ob vgradnji avtoplina. Poceni vgradnja avtoplina ni edina ugodnost, katere boste deležni. Podarili vam bomo tudi homologacijo za avtoplin. Če iščete poceni vgradnjo plina se tako odločite za avtoplin center GEN1.