Cena avtoplina lpg je vse ugodnejša, poleg cene pa je opazen tudi vpliv na okolje

Cena avtoplina lpg je v primerjavi z drugimi gorivi nizka. Ker je cena plina lpg tako nizka, je vožnja na lpg idealna, če si želite ob vožnji prihraniti veliko stroškov, zraven tega pa pomagati naravo ohraniti čisto in zdravo. Ob vsem tem pa se mnogo ljudi sprašuje kaj lpg plin sploh je in kakšni so njegovi učinki na vozilo.

cena avtoplina LPGKaj je lpg avtoplin in kako ga pridobivamo?

Lpg avtoplin je naftni plin, ki je utekočinjen, sestavljata pa ga propan in butan. Lpg plin nastane pri izdelavi surovega zemeljskega plina ali nafte. Zraven ugodne cene predelave avta na plin lpg je potrebno izpostaviti tudi njegove pozitivne učinke na okolje. Z uporabo lpg plina namesto nafte ali bencina, se zniža izpust toplogrednih plinov in drugih škodljivih emisij, kot so na primer ogljikov monoksid in žveplov dioksid.

Ne samo ugodna cena plina lpg, pač pa tudi daljša življenjska doba motorja

Uporaba avtoplina prav tako podaljša življenjsko dobo motorja. Pozitivni učinki se odražajo predvsem zaradi tega, ker plin ob vžigu ne spere motornega olja s sten cilindrov. Lpg plin bo prav tako blagodejno vplival na zvok motorja, ki bo z njegovo uporabo tišji. Vidimo torej, da ni ugodna le cena lpg, pač pa avtoplin blagodejno vpliva tudi na naše vozilo.

UGODNA CENA PREDELAVE VOZILA NA AVTOPLIN LPG PRI GEN1

Ugodne cene avtoplina lpg vplivajo na vse bolj popularno vgradnjo motorjev na avtoplin

Ker so cene avtoplina lpg zelo ugodne, je povpraševanje po vgradnji motorja na avtoplin v osebne in druge avtomobile vedno večje. Življenjska doba motorja se podaljša tudi za 35%, tako da ne boste profitirali le na ceni lpg pač pa tudi na investiciji v samo vozilo.

Cena plina lpg GEN1

Pozanimajte se o ugodni ceni avtoplina lpg in se odločite za predelavo vašega vozila

Pozanimajte se o ceni lpg in se za predelavo vašega vozila odločite še danes. V primeru vprašanj o ceni plina lpg ali drugih vplivih lpg plina na vaše vozilo, nas lahko kontaktirate po telefonu ali e-mail naslovu. Obiščete pa nas lahko tudi v naši poslovalnici, kjer se lahko o ceni lpg pogovorite z našimi strokovnjaki. Povprašate pa nas lahko tudi kako poteka predelava na avtoplin in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo.