Avtoplin se izplača, saj je cena avtoplina veliko bolj ugodna od ostalih goriv

Avtoplin postaja vse bolj resna konkurenca ostalim gorivom, na primer bencinu in dizlu. Zakaj je temu tako, se morda sprašujete? Gre za kakovostno in zanesljivo gorivo, ki ima v primerjavi z ostalimi pogonskimi gorivi kar nekaj prednosti. In prednosti ni samo cena avtoplina lpg, je pa ena od glavnih prednosti in razlogov, zakaj se ljudje odločajo za avtoplin. Predelava vozila je relativno enostavno in je opravljena v enem delovnem dnevu, za čas vgradnje pa vam nudimo tudi nadomestno vozilo. Če se odločite za predelavo pri nas, vam bomo podarili tudi strošek homologacije ter vam razložili, kako poteka polnjenje rezervoarja s plinom in kje v Sloveniji se nahajajo avtoplin črpalke. Morda vas bo zanimal tudi podatek, da lahko za predelavo vašega avtomobila na avtoplin pridobite tudi 800 eurov subvencije, mi pa lahko financiramo vaš nov sistem na kar 24 obrokov.

Avtoplin homologacija

avtoplin črpalke (LPG)

Avtoplin črpalke v Sloveniji

Ker je vozil na avtoplin v primerjavi z ostalimi vozili še vedno relativno malo, tudi črpalke še vedno niso prav na vsakem vogalu. Vendar pa je v zadnjem času opaziti porast zanimanja za avtoplin in število predelanih vozil se povečuje. Zato so tudi avtoplin črpalke v Sloveniji vse bolj pogoste. Najdete jih lahko na različnih lokacijah po Sloveniji, največ pa jih je v Ljubljani. Ker se tudi v Sloveniji trudimo slediti trendom na področju okolju prijaznih energentov, vam ponujamo samo najbolj kakovostne sisteme za predelavo avta na avtoplin. Prepričani smo, da je predelava vašega avtomobila ne le pametna rešitev, s pomočjo katere boste prispevali tudi o ohranitvi okolja bolj čistega, to je tudi zelo smotrna odločitev za vašo denarnico, saj boste z vozilom na avtoplin občutno prihranili pri stroških za gorivo. Preverite, kje se nahajajo avtoplin črpalke.

KAKO SE IZOGNEMO TEŽAVAM PO PREDELAVI NA PLIN?

Vas zanima, kako lahko zmanjšate porabo goriva?

Cena avtoplina lpg je le eden od razlogov, zakaj se toliko voznikov odloča za predelavo svojega vozila na plinski sistem. Za vse, ki razmišljate o tem, da bi imeli vozilo na avtoplin, naj povemo, da je lpg plin oziroma utekočinjen naftni plin zelo ekonomično in tudi ekološko gorivo. Uporaba avtoplina ugodno vpliva na vaše vozilo, saj se vitalni deli motorja občutno manj obrabljajo in delujejo bolje, prav tako pa ima plin lpg čistejše izgorevanje in manjši izpust škodljivih snovi v ozračje. Zato, če razmišljate, kako zmanjšati porabo goriva, razmislite o tem, da bi vozili na avtoplin. Zaradi nizke cene plina se vam ne bodo le zmanjšali mesečni stroški za nakup goriva, vaša začetna investicija se vam bo zelo hitro tudi povrnila.

Profesionalen plinski sistem za avtomobile

Naše podjetje je sorazvilo odličen avtoplinski sistem, ki po patentiranem postopku omogoča vbrizg goriva v realnem času, kar omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju. Poraba plina je tako nižja, izguba moči pa minimalna. Naš sistem bo povzročil tišji in bolj miren tek motorja vašega vozila, življenjska doba motorja se poveča za okoli 35 %, popolno zgorevanje zmesi plin-zrak v cilindrih motorja ne vodi do izgub goriva v izpušnih plinih. Poleg tega pa sistem ponuja večjo trajnost motornega olja, ne dopušča nastanka korozije (ki navadno nastane zaradi aditivov v bencinu) in podaljša življenjsko dobo katalizatorju in lambdi sondi. Če se odločite za naš sistem, vam strošek homologacije avtoplina podarimo.

Avtoplin je pametna odločitev tudi za naravo

Poleg cene in ugodnih vplivov na motor vozila ima avtoplin tudi številne koristi in pozitivne vplive na naravo. Dokazano je, da uporaba avtoplina znižuje emisije škodljivih plinov v okolje in je zato sprejeto kot zeleno gorivo. Študije kažejo, da pri predelavi na avtoplin dosežemo odlične rezultate, in sicer se občutno znižajo učinki tople grede (do 34 % znižanje dušikovega oksida, do 15 % znižanje ogljikovega dioksida in skoraj nič emisij ogljikovodikov). Prav tako pa se znižajo tudi ostale škodljive emisije.