Naftni plin je ugoden, energetsko učinkovit in okolju prijazen

Pri podjetju Gen1 nudimo ugodne predelave vozil iz motornega bencina na naftni plin. Za predelavo avta na plin se vam ni potrebno peljati v Ljubljano, zgolj do Ljubljanske ulice v Celju, kjer vam bodo naši strokovnjaki hitro in učinkovito predelali vaše vozilo. Zagotovimo vam lahko, da bo vaša vožnja od sedaj cenejša, saj je poraba plina veliko manjša od bencina, obenem pa je manjša tudi cena plina.

VEČ O PREDELAVI AVTA NA PLIN TUKAJ!


Naftni plin je sedanjost in prihodnost vašega vozila


Avtoplin je utekočinjen naftni plin, ki se pridobiva iz zemeljskega plina ali pri predelavi surove nafte. V primerjavi s klasičnimi motorji na bencin je pri naftnem plinu izgorevanje škodljivih snovi kar 50% manjše, polovico manjša pa je tudi cena v primerjavi z motornim bencinom. Plinski sistem Gen1 nudi optimiran vbrizg avtoplina, kar pomeni nižjo porabo plina obenem pa je plinski rezervoar močnejši od bencinskega in tako ob nesrečah varnejši.

naftni plinpredelava avta na plin ljubljana


Predelava avta na plin v Celju, ne samo v Ljubljani

Časi, ko je bila predelava avta na plin možna samo v Ljubljani so mimo. V naši poslovalnici v Celju vam strokovnjaki hitro in učinkovito zamenjajo stari rezervoar s plinskim rezervoarjem, v času dela vam nudimo nadomestno vozilo, obenem pa ob predelavi na plin dobite tudi 8-letno garancijo. Garancija velja ob predelavi na plin na vse komponente in delo, brez omejevanja kilometrov. Tako se boste ob predelavi avta na plin lahko mirno odpeljali na izlet v Ljubljano. Naftni plin je vsekakor ugodna in učinkovita rešitev za vaše vozilo. V podjetju GEN1 se zavedamo, da avtoplin podaljšuje življenjsko dobo motorja in je prijazen do okolja v katerem živimo. Imejte avto na naftni plin tudi vi. In ne vozite se v v Ljubljano - predelavo avta na plin lahko naredite tudi v Celju. Obiščite nas na Ljubljanski cesti 37. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani: www.avtoplin-gen1.si!