Predelava vozila in vgradnja plina je v Sloveniji vse bolj priljubljena

Predelava vozila je v današnjem času, ko so posledice gospodarske krize še vedno prisotne, odlična rešitev, saj lahko z vgradnjo plina zaradi res nizke LPG cene ogromno prihranite. Poceni vgradnja na plin bo v družinskem proračunu pomenila zelo veliko, če vozniki v družini vsak mesec prevozite veliko kilometrov. Seveda pa je pomembno, da si omislite najboljšo predelavo na plin, ki bo hkrati tudi poceni predelava na plin. Pri nas v Ljubljani jepoceni predelava na plin, ki je hkrati tudi najboljša predelava na plin. Za vgradnjo plina vam seveda pripada garancija.

garancija predelave na plin


Predelava vozila na plin se vam vsestransko splača

Predelava vozila se ne splača le zato, ker je vgradnja plina poceni in ker je cena avtoplina v primerjavi z bencinsko res ugodna. Predelava na plin v Ljubljani vam namreč omogoči tudi večjo varnost pri vožnji. Če namreč pride do prometne nesreče in predrtja rezervoarja, ste s plinskim rezervoarjem bolj varni. V primeru požara namreč plin, ki izteka iz predrtega rezervoarja, gori v smeri, ki je nasprotna smeri vozila - povsem enako kot deluje goreči plinski gorilnik. Na drugi strani pa bencin, ki izteka iz rezervoarja, eksplodira.

V KATEREM CENTRU LAHKO POCENI VGRADITE PLIN V VAŠ AVTO?


Poceni vgradnja plina pomaga tudi okolju

Vgradnja plina ne koristi le vaši denarnici, ampak tudi vašemu okolju. Avtoplin je namreč zelena energija, saj plin ob gorenju sprošča le zelo malo škodljivih emisij: plin namreč gori s plamenom brez dima in vonja. V našem podjetju vam bomo omogočili poceni vgradnjo plina in vam dali tudi garancijo za predelavo na plin. Odločite se torej za poceni vgradnjo plina pri Gen1.

poceni vgradnja plina v Ljubljani