Predelava na plin: odlična pot do varčnejšega avtomobila

Predelava na plin je storitev, za katero se v zadnjem času odloča vse več lastnikov avtomobilov. Ste morda že zasledili to možnost, vendar se doslej še niste resneje poglobili v podrobnosti? V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj najpomembnejših razlogov, zakaj je to odločitev, ki je zagotovo ne boste obžalovali …

KAJ SO PREDNOSTI PREDELAVE NA PLIN?

Zakaj je predelava avtomobila na plin pametna izbira?

Večino verjetno najbolj pritegne obet dolgoročnih prihrankov, ki jih omogoča predelava vozila na plin. Cena prevoženega kilometra z avtomobilom se v primerjavi z uporabo bencina ali dizla bistveno zniža. Nedvomno pa ni zanemarljiv niti precej manj negativen vpliv vozila na okolje, saj se količina izpustov vašega avtomobila po predelavi močno zmanjša, celo do 50 odstotkov. Ekološko in varčno gresta torej v tem primeru z roko v roki. Še ena pomembna prednost pa je pozitiven učinek na motor avta, ki postane tako tišji, njegova življenjska doba pa se podaljša za kar približno 35 odstotkov. Za povrh ni več tveganja za korozijo, ki je sicer prisotno pri uporabi bencina, podaljša pa se tudi čas trajanja motornega olja. Omenimo naj še, da gre za povsem varno opcijo predelave na avtoplin – zaradi dejstva, da je jekleni rezervoar vgrajen v prtljažnik, na primer ni tako izpostavljen kot bencinski, kar pomeni, da je nevarnost za poškodbe precej manjša.

predelava na plin z garancijo

Kje najkakovostnejša in obenem ugodna predelava na plin?

So vas prepričale prednosti, ki jih prinaša predelava avta na plin v Ljubljani? Nedaleč od Ljubljane, natančneje v okolici Velenja, boste denimo našli podjetje GEN1 z bogatimi izkušnjami. Zagotavljamo vam vrhunsko kakovost in dostopne cene predelave vozila na plin. Najboljša garancija za predelavo na plin je izjemno zadovoljstvo številnih strank, ki jih je navdušila predelava na plin. In garancija na našo patentirano tehnologijo GEN1? Za delo in komponente vam nudimo kar 8-letno jamstvo! Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja – z veseljem vam posredujemo potrebne informacije in vam s tem olajšamo odločitev.

predelava avtomobila v Ljubljani