Odlična akcija za parket vrhunskih materialov in proizvajalcev


Akcija parketa vam je omogočena za odličen troslojni parket Ekostil, katerega cena je ugodna. Če si želite stilsko opremiti svoje stanovanje, morate biti pozorni tudi na talne obloge. V podjetju Ekostil vam nudimo:

  • Gotovi parket,
  • Dvojne pode,
  • Tapete in
  • Stole.
 

Cena troslojnega parketaNudimo vam poceni parket iz tekstila, gume, PVC-ja, lesa in materialov nove generacije ter tapete priznanih svetovnih proizvajalcev kot so Forbo-Bonar Floors, Upofloor, Mondo, DFI in drugi. Na voljo vam je parket različnih debelin kot tudi dvoslojni ali troslojni parket. Cena vseh je ugodna, saj vam je na voljo akcija na parket različnih materialov, za katero vam lahko pošljemo tudi cenik. Ob spremljanju najnovejših svetovnih trendov so vam na voljo skoraj neomejene možnosti opremljanja zasebnih ali poslovnih prostorov. Akcija na parket je zapisana v ceniku, ki ga najdete v našem prodajnem salonu v BTC-ju ali pa ga izveste preko klica v naše podjetje.

 


Troslojni parket cena - cenik

Troslojni parket, katerega cena je ugodna, se običajno polaga na večjih objektih, kot so poslovni prostori, hoteli ali stanovanja, saj omogočajo nižjo ceno in hitro polaganje. Akcija parketa omogoča še nižjo ceno. Ker ima troslojni parket za spodnjo podlago les iz smrekovine ali bora, je le pogojno primeren za uporabo na tleh, ki imajo vgrajeno talno gretje. Cena v tem primeru ni pomembna, saj gre pri tem za varnost uporabe.

 


Odlična akcija parket cenik

Podjetje Ekostil je sicer na trgu prisotno že več kot 25 let, poleg ponudbe velike izbire talnih oblog pa vam nudimo tudi montažo in brušenje parketa. Cena teh storitev je ob nakupu parketa ugodnejša, vaš hrastov parket pa položen za dolgotrajno obdobje. Cena za brušenje parketa in za hrastov parket je v večini dostopna naših kupcem, saj se trudimo svoje proizvode približati prav vsakomur. Če si želite odličnih talnih oblog, spremljajte našo ponudbo in v pravem trenutku izkoristite akcijo parketa. Cenik vam je na voljo ob povpraševanju preko spletne strani ali ob osebnem obisku prodajnega salona.

 

Ekostil | Akcija parketa vrhunske kvalitete

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
akcija parket, parket cenik, troslojni parket cena
ZEMLJEVID