Tapete – moderne stenske tapete bodo poživile dolgočasne prazne stene

 

Tapete predstavljajo lepo popestritev bivalnih prostorov, tako dnevnih sob in spalnic kot tudi kuhinj in kopalnic. Slednje so pogosto zelo enolične zaradi enobarvnega pohištva in ploščic, zato so tapete za kopalnico še kako dobrodošla popestritev. Današnje stenske tapete so izdelane iz sodobnih materialov, so prijetne na otip, imajo velike in lahko tudi drzne vzorce, lahko so v najbolj zanimivih barvnih kombinacijah, predvsem pa moderne tapete omogočajo enostavno polaganje in odstranjevanje v enem kosu. Modernega stanovanja, hiše, restavracije ali hotela si brez modernih tapet, ki prostoru vdahnejo dušo in sodoben videz, danes skoraj ne moremo več zamisliti. Moderne tapete za kopalnico so postale priljubljene tudi zato, ker lahko prostore popolnoma spremenijo in jih naredijo unikatne. V časih, ko se ljudje radi pohvalimo z dovršeno oblikovanostjo doma, je to še kako dobrodošlo.

 

Fototapeta – najboljša izbira stenske tapete za kopalnico

 

Stene v vašem domu lahko polepšate s tapetami ali nalepkami. Medtem ko tapeta pokrije celotno steno, stenske nalepke predstavljajo zgolj dekoracijo. Odločite se lahko tudi za fototapeto, fotografijo, natisnjeno na trpežen papir tipa 160 g/m2. Papir se ne krči in ne razteza, zato so dimenzije fototapete stabilne, obstojna pa je tudi barva, zato podobe ne bodo zbledele. Površina je odporna na vlago in vodo, zaradi česar so te tapete za kopalnico ali kuhinjo odlična rešitev.

 

Stenske moderne tapete

 

Samolepilne moderne tapete

 

Polaganje tapet je lahko pravi užitek, če imate za to smisel in nekaj potrpljenja, v nasprotnem primeru pa je bolje, da polaganje prepustite strokovnjakom. Na voljo so samolepilne in papirnate stenske tapete in fototapete. Papirnate temeljijo na principu klasičnih tapet, le da so danes na voljo drugačni motivi in vzorci, kot so bili moderni včasih. Lepljenje takšnih tapet zahteva veliko natančnosti, saj moramo vse velikosti natančno izmeriti. Potrebna je tudi velika mera previdnosti, da z lepilom ne namažemo stvari, ki jih ne bi bilo treba. Potrebujemo pa tudi ustrezno orodje za rezanje, lepljenje in druga opravila.

 

Precej lažje delo in precej manj naporov pri namestitvi zahtevajo samolepilne stenske tapete. Pri takšnem lepljenju je pomembno, da tapeto nalepimo na takšen način, da se pod njo nahaja čim manjša količina zraka, saj bo v nasprotnem primeru tapeta hitro popustila.

 

Opremite svoje stene z lepimi in kakovostnimi ter cenovno ugodnimi tapetami priznanega nemškega podjetja Marburg, ki je eno vodilnih proizvajalcev tapet v Evropi in svetu. Ustvarite si takšen prostor, v katerem se boste kar najbolje počutili.


Eko stil | Stenske tapete po ugodni ceni – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
tapete, stenske tapete, tapete za kopalnico, moderne tapete
ZEMLJEVID