Varovalna oprema: varnostni pas in drugi pripomočki

Varovalna oprema je zelo široko poimenovanje, ki zajema najrazličnejše pripomočke, kot so denimo varnostni pasoviza delo na višini. Pomembno je torej, da je varovalna oprema prilagojena specifikam delovnega mesta, saj sicer ne bo poskrbljeno za optimalno varnost. Včasih se izdela celo osebna varovalna oprema, ustvarjena posebej za določenega delavca.

ZAŠČITNI BREZROKAVNIKI


Kakovostna varovalna oprema za različna delovna mesta


Omenili smo že, da mora biti varovalna oprema vedno izbrana z upoštevanjem delovnih zadolžitev v posameznem okolju. Vendar pa je resnično kakovostna, profesionalno izdelana varovalna oprema pogosto precej draga, zato marsikomu ni dostopna. V podjetju Trgos si prizadevamo, da bi bila kvalitetna in vzdržljiva varovalna oprema (varnostni pas, čelade za gozdarje, delovne obleke za delo z nevarnimi snovmi ipd.) na voljo vsem, ki jo potrebujejo. Tako vam ponujamo zelo dostopne cene, varovalna oprema iz naše ponudbe pa je seveda skladna z najstrožjimi varnostnimi standardi. Osebna varovalna oprema poskrbi, da se bo delavec med delom počutil varno in udobno, zato je mogoče pričakovati tudi večjo natančnost oziroma zbranost pri delu.

PREVERITE TUDI DELOVNO OBUTEV

osebna varovalna opremavarnostni pasovi za delo na višini


Cenovno dostopen in trpežen varnostni pas


Zelo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno si lahko obetate vsi, ki potrebujete trpežen varnostni pas za delo na višini. Vsi varnostni pasovi za delo na višini, uvrščeni v našo ponudbo, ustrezajo varnostnim predpisom, zato močno zmanjšajo tveganje za poškodbe med delom. Varnostni pas, kupljen pri nas, bo zadovoljil vse vaše zahteve. Zaradi vzdržljivih materialov, iz katerih je izdelan, bo varnostni pas za delo na višini mogoče uporabljati zelo dolgo. Investicija se vam tako nedvomno splača. Preverite še ponudbo številnih drugih izdelkov, ki so vam na voljo. To so različna delovna oblačila (med drugim tudi posebne dežne hlače) in oprema za številne poklice oziroma delovna mesta, ki zahtevajo posebno zaščito. Ne glede na kos oblačila ali opreme, ki ga potrebujete, vas pri nas čaka izjemno ugodno razmerje med kvaliteto in cenami, ki vas bo zagotovo navdušilo. Preverite tudi opremo za gozdarje:http://trgos.si/si/gozdarska-oprema/oprema-za-gozdarje-g129.shtml