Notranji roloji za okna - cenik

Med različnimi senčili, kot so rolete ali žaluzije, so roloji za okna še vedno izjemno priljubljena oblika senčil. Notranji roloji so lahko odlična alternativa drugim oblikam zasenčitve oken in vrat. Poleg tega, da o vam v Roletarstvu Medle na voljo klasični roloji za okna, vam nudimo tudi druge različice, kot so na primer dvojni, v kaseti, gubani in dizajnerski roloji. Cenik posameznih izdelkov je izjemno ugoden, za vsak izdelek pa ga lahko dobite pri nas - v podjetju Roletarstvo Medle. Poleg tega so vam pri nas na voljo rolete in žaluzije vseh vrst, garažna rolo vrata, rolo komarniki, brisoleji in stavbno pohištvo pa tudi popravilo rolet in popravilo žaluzij.

VEČ O CENIKU ROLOJEV

Cenik rolojev za okna


Klasični prostoviseči notranji roloji

Roloji za okna v tisti najbolj klasični obliki - kot prostoviseči notranji roloji, so vam na voljo v različnih barvah in vzorcih, poleg tega pa vam nudimo tudi različne materiale, ki v različni meri prepuščajo svetlobo. Tako boste lahko izbirali med zelo različnimi roloji. Cenik je odvisen od vaše izbire - od vrste izdelka in materiala. Klasični roloji za okna so sestavljeni iz vzmeti in verižice, s katero senčilo spustimo in dvignemo. Ker so tako preprosti in uporabni, jih lahko uporabljamo kjerkoli - zato so 'klasični' roloji. Cenik seveda upošteva tudi velikost in material, vendar lahko z gotovostjo rečemo, da so cenovno najugodnejša izbira za okna in vrata.

Roloji za okna različnih vrst

Poleg tega, da so vam v Roletarstvu Medle na voljo žaluzije, rolete, rolo komarniki, brisoleji, garažna rolo vrata in klasični notranji roloji, vam ponujamo še naslednja rolo senčila:

  • dvojni rolo (omogoča nastavljanje propustnosti svetlobe)
  • rolo v kaseti (mehanizem je skrit v kaseti)
  • gubani roloji za okna (ravna zavesa, ki se pri dviganju naguba)
  • dizajnerski rolo (izrazito sodobna različica s privlačnimi nosilci, inox mehanizmi, unikatnimi dodatki, kombinacijami z lesom in led lučmi ...)

Vsak od teh izdelkov ima svoje specifike in svoje prednosti, bistveno pa je, da so vam na voljo različni roloji - cenik temelji na specifikah posameznega izdelka. Naj vam roloji za okna Medle polepšajo dom.

notranji roloji za okna