Pošlji povpraševanje

Zakaj se odločiti za žaluzije po meri?

Žaluzije po meri vam omogočijo, da preoblikujete svoj prostor, poskrbite za njegov videz in izboljšate funkcionalnost oken po vaši meri in okusu. Med različnimi vrstami senčil, ki obstajajo na trgu, so žaluzije najbolj priljubljene. Izdelava in montaža žaluzij sta enostavni, odločite pa se lahko za notranje ali zunanje žaluzije narejene po meri in želji naročnika. Žaluzije so med vsemi senčili najbolj primerne, saj ne gre zgolj za praktičen način izboljšanja vaše zasebnosti, temveč tudi za učinkovit način nadzorovanja in uravnavanja svetlobe in temperature v prostoru. Poskrbijo torej, da je vaše bivanje bolj udobno, izgled vašega prostora pa estetsko dovršen.

Notranje in zunanje žaluzije, izdelane po meri oken, lahko vgradimo v poslovne ali bivalne prostore. Če na novo gradite, prenavljate dom ali se morda odločate le za menjavo oken, so žaluzije v oknu, izdelane po meri, odlična dopolnitev vašega prostora. V podjetju Medle se ponašajo z izjemno kakovostjo, omogočena pa vam je tudi izdelava notranjih ali zunanjih žaluzij, izdelanih po meri in želji, glede na vaše estetske in tehnične preference. Žaluzije po meri so na voljo v različnih izvedbah in se lahko do potankosti prilagodijo tako notranjemu prostoru, kot tudi zunanjosti objekta. Zunanje žaluzije v oknu odsevajo vaše želje, vaš karakter in stil, vaš dom pa bo deloval bolj estetsko, moderno in funkcionalno.


Žaluzije po meri


Žaluzije v oknu po meri – kakšne zunanje žaluzije so na voljo?

V podjetju Medle imamo na voljo pestro izbiro žaluzij, ne glede na to, ali vas zanimajo notranje ali zunanje žaluzije. Pri zunanjih žaluzijah gre za namestitev nosilca zunaj okenskega okvirja, njihova glavna funkcija pa je senčenje in zaščita pred ekstremnimi temperaturami. Montirane so na zunanjo stran okna in predstavljajo odlično zunanjo zaščito – prostore obvarujejo pred vremenskimi vplivi, varujejo pred vdorom toplote v notranjost in estetsko polepšajo zunanji videz objekta. Za njih se lahko odločite v primeru, ko svojega prostora ne želite popolnoma zatemniti, hkrati pa iščete rešitev za dobro toplotno izolacijo.

V podjetju Medle vam nudimo zunanje žaluzije, narejene po meri, ki so lahko izdelane iz različnih vrst lamel (C-65mm, C-80mm, F-80mm, Z-75mm). Lamele predstavljajo osnovni element žaluzij, njihova izbira pa vpliva tudi na končno ceno zunanjih žaluzij. Ponudba zajema tudi različne oblike vgradnje zunanjih žaluzij: vgrajene so lahko vidno ali podometno, upravljanje pa je lahko ročno ali elektronsko. Zunanje žaluzije Krater in Krpan imajo lahko vidno ali podometno masko. Žaluzije Krater sodijo med novosti v ponudbi, na njihovo kvaliteto pa vplivajo: enostavnost, modernost, učinkovitost in prihranki pri stroških. Gre za prodajni hit, s katerim so stranke zelo zadovoljne. Med drugim so na izbiro tudi zunanje žaluzije Termobox-V, ki nudijo odlično izolacijo, dobro zaustavljajo zvok in so zrakotesne, njihova vgradnja pa je skrita.


Zunanje žaluzije v oknu po meri


Pod vse zunanje žaluzije Medle vam lahko po želji vgradimo tudi komarnik (rolo, drsni, fiksni ali plise). Glede barve se lahko odločate tako med hladnimi, kot tudi toplimi toni, ponudba zajema spekter svetlih in temnih barv. V kolikor se odločate za zunanje žaluzije, izdelane po meri oken, nam zgolj posredujete ustrezne informacije in zunanje žaluzije po vaši meri in želji bodo izdelane. Posredovati nam je potrebno informacije o:

  • želenih materialih in barvah oziroma vzorcih lamel,
  • merah oken oziroma vrat,
  • tipu vgradnje in
  • načinu upravljanja žaluzij.

Glede naštetega vam lahko pomagamo in svetujemo tudi mi – obiščite nas v naši poslovalnici in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem poskrbimo za izdelavo in montažo žaluzij, ki bosta izvedeni v skladu z dogovorjenim rokom, in za uresničitev vaših želja – prepustite se strokovnjakom in kmalu bodo vaš dom krasile čudovite zunanje žaluzije po vašem okusu.


Žaluzije po meri – polepšajte vaš prostor z notranjimi žaluzijami

Notranje žaluzije v oknu so priljubljena rešitev za senčenje notranjih prostorov. Notranje žaluzije STANDARD so cenovno ugodne in imajo širino aluminijastih lamel 16 ali 25 mm. Montaža je enostavna in jo lahko opravi tudi vsak sam. Te žaluzije lahko upravljamo na različne načine – z vrvico, pregibno palico, s PVC reduktorjem, univerzalno ali z rešitvijo MAGIC WAND. Za privržence kar največje dovršenosti izgleda so na voljo notranje žaluzije IZO. Njihova montaža je enostavna, na voljo pa so različne vrste letvic (poševne, ravne, reliefne steklitvene). Upravljamo jih lahko na vrvico ali verižico. Za dodatno zatemnitev notranjih žaluzij STANDARD ali IZO priporočamo notranje žaluzije v izvedbi less light, za katere je potrebno le minimalno doplačilo.

Za tiste, ki stremijo h kar največji eleganci, so najbolj priporočljive lesene žaluzije Medle. Naj vas prevzame elegantna toplina lesa, ki bo blagodejno vplivalo na vaše počutje. Tudi te žaluzije so lahko izdelane po meri, so elegantne in kompaktne z značilno retro obliko. Les je lahko obdelan na različne načine (npr. laminacija, eksotičen izgled, visok sijaj). Svetlobo in vidnost uravnavate po svoji želji. Montirate jih lahko tudi sami, njihovo vzdrževanje pa je enostavno.