Napis na predpražniku nam v mislih odzvanja še dolgo po odhodu

Ko prestopimo prag stavbe in se pred nami odpre notranji prostor, nas običajno preplavi določen občutek, lahko mu rečemo tudi prvi vtis, ki vpliva na to, kako se bomo vedli v notranjosti prostora. Vse to se dogaja zelo hitro in na nezavedni ravni. Določene znane stvari v nas vzbudijo spomine, na podlagi katerih smo v preteklosti pridobili izkušnje. Prav na pragu med zunanjim in notranjim prostorom, so stvari, na podlagi katerih si ustvarimo mnenje, najpogosteje prav banalne. Vonj, občutek varnosti pri vstopanju (trden, čvrst in stabilen vhod) ter prijazni detajli vhoda ustvarjajo pri ljudeh pozitiven prvi vtis. Dovolj velik, skladen, mehak in čist predpražnik nas torej pri vstopu v določen prostor na nezavedni ravni prepriča, da bo naša izkušnja znotraj stavbe, prijetna in varna.

Zunanji predpražniki imajo poleg funkcije prijaznega sprejema obiskovalca tudi funkcijo zadrževanja umazanije in vlage zunaj stavbe. Običajno so spodnji deli zunanjih predpražnikov izdelani iz trpežne, negorljive gume, ki onemogoča zdrse. Dobro pričvrščen zunanji predpražnik se ne uviha in njegovi robovi  kljub vremenskim neprilikam in vsakdanji uporabi, ne zacvetijo.

Notranji predpražniki ne pobožajo le stopal, ki pristanejo na njih, pač pa tudi oko, s katerim jih pogledamo. Podjetja, ki si želijo na cenovno ugoden, vendar učinkovit način prijazno pozdraviti svoje stranke in poslovne partnerje, to naredijo s predpražnikom, ki nosi logotip ali barve podjetja. Tako na zelo subtilen način obiskovalca spomnijo, kam vstopa in mu dajo občutek verodostojnosti in profesionalnosti.

predpražnik po meri

Oblikujete svoj predpražnik sami

Podjetje Lindstrom nudi široko izbiro zunanjih in notranjih predpražnikov vseh oblik in designov. Svojim strankam ponujajo tudi spletno aplikacijo, računalniški program, s katerim si predpražnik zasnujemo po lastnih idejah in željah. Unikatni predpražniki z logotipom bodo zagotovo pritegnili poglede, so pa tudi odlična rešitev za popestritev prostorov brez dragih obnov in izjemno učinkovito sredstvo za gradnjo blagovne znamke in zunanje podobe podjetja.

V zadnjem času so zelo priljubljeni predpražniki z napisi in citati. Kar obiskovalec mimogrede prebere ob prihodu v določeno stavbo, odzvanja v njegovih mislih še dolgo časa. Notranji predpražnik z motivacijskim napisom ali sloganom podjetja, učinkuje nežno, vendar močno. Prepoznavnost podjetja na tak način le raste.

Ob oblikovanju lastnega design predpražnika naša domišljija res ni omejena. Podjetje, ki denimo, izdeluje mesne namaze, ima ob vstopu v svojo stavbo, predpražnike v obliki povečane embalaže njihovega najbolj priljubljenega izdelka, vhode v fitnes centre pa popestri predpražnik z napisom, ki spodbuja obiskovalce k predanosti treningom in doseganju ciljev, ki so si jih v zvezi s treningom zadali.

Zunanje in notranje predpražnike lahko najamemo

Najem predpražnika, ne glede na to, ali je zunanji ali notranji, izdelan po meri vhoda ali z logotipom našega podjetja, ni potrebno kupiti, ugodnejši način je, da ga najamemo. Podjetje Lindstrom ponuja najem predpražnikov, skupaj z najnovejšimi pripomočki za čiščenje tal. Vedeti moramo, da le čist in dobro ohranjen predpražnik vzbuja pri obiskovalcih pozitivne občutke, z zanemarjenim in umazanim predpražnikom si na našem pragu žal naredimo več škode kot koristi. Profesionalna brisala so

sodobni pripomočki za čiščenje tal, ki omogočajo enostavno uporabo. Izdelana so iz kakovostnih materialov, da ne poškodujejo talnih površin, mopi – brisala, se razlikujejo glede na material, iz katerega so narejena tla ter glede na okolje, kjer se bodo uporabljala.

Z najemom predpražnika prihranimo čas in denar, predvsem pa lahko energijo, ki bi jo sicer vložili v iskanje rešitev, usmerimo raje v lastno dejavnost.

Podjetje Lindström svoje storitve na področju najema predpražnikov nudi široki in zelo raznoliki množici strank. Njihove rešitve so prav zaradi svoje raznolikosti, primerne za vsako podjetje oziroma industrijo. Zadovoljni uporabniki najetih notranjih in zunanjih predpražnikov so tako mikro podjetja kot velike gospodarske družbe.