Pošlji povpraševanje

Delovna oblačila za gostinstvo – najem zmanjšuje stroške čiščenja in vzdrževanja

Še posebej za gostinska oblačila velja, da morajo biti higienično čista, saj gre za delo s hrano v restavracijah in hotelih, pri čemer osebje z dobro krojenimi in estetsko skladnimi uniformami odraža profesionalnost podjetja in skrbi za prepoznavnost blagovne znamke. Prav tako morajo biti obleke za gostinstvo funkcionalne, zato da se natakarji, kuharji in pomožno osebje dobro počutijo in se lahko neovirano gibljejo. Čista ter barvno enotna delovna oblačila za gostinstvo, kot so hlače in krilo, predpasnik, srajca in bluza ter kuharska uniforma s suknjičem, lahko sicer kupite po maloprodajni ceni, vendar boste pri tem morali sami skrbeti za pranje, vzdrževanje in logistiko, kar je še posebej težavno, če gre za večje gostinske obrate in restavracije z več deset zaposlenimi. Veliko bolj stroškovno in časovno učinkovito rešitev nudi podjetje Lindström, ki delovna oblačila za gostinstvo v standardnih in unikatnih kolekcijah daje v mesečni najem, v kar so vštete različne storitve.

Urejena delovna oblačila za gostinstvo

Gostinska oblačila za izposojo nudijo prihranke

Po standardu HoReCa izdelana delovna oblačila za gostince v najemu nudijo prihranke, saj gre za storitev brez skritih stroškov. Z uporabo online eLindström aplikacije za mobilne telefone boste lahko v vsakem trenutku spremljali vse stroške in storitve v okviru skladiščenja, čiščenja, logistike oziroma dostave in prevzema ter vzdrževanja oblek za gostinstvo. Ponudnik poskrbi tudi za to, da se izposoja za delovna oblačila za gostinstvo prilagaja sezonskim spremembam, zato boste izven sezone plačali manj. Ponudnik upošteva tudi fluktuacijo zaposlenih in menjave kadra, v vsakem primeru pa boste za gostinska oblačila plačali glede na število zaposlenih v določenem mesecu. V računalu prihrankov lahko izračunate, koliko lahko prihranite v primeru, da delovna oblačila za gostinstvo ne boste prali doma v pralnem stroju. Na drugi strani lahko preverite tudi, koliko vode, pralnih sredstev in energije lahko prihranite, če se odločite za delovna oblačila za gostince, ki so pri storitvi najema industrijsko čiščena.

Higienično čiste obleke za gostinstvo odražajo profesionalnost podjetja

S storitvijo najema boste svojim zaposlenim zagotovili, da bodo imeli vedno na voljo za uporabo higienično čista gostinska oblačila, ki jih bo ponudnik dostavil kar v omarico vsakega zaposlenega. Ob dostavi čistih delovnih oblačil za gostinstvo bodo delavci podjetja Lindström hkrati tudi prevzeli uporabljena delovna oblačila za gostince, ki jih bodo odpeljali v pralnico v Logatcu. Ponudnik uporablja poseben postopek industrijskega pranja po higienskih standardih, ki zagotavlja, da se madeži in umazanija varno odstranijo ter da gostinska oblačila ohranijo svoje zaščitne lastnosti. Vsaka kuharska uniforma, hlače, srajca in predpasnik gre skozi kontrolo kakovosti, kar pomeni, da se delovna oblačila za gostinstvo pregledajo in po potrebi popravijo. Poseben postopek pranja z dezinfekcijo, ki sledi mikrobiološkim standardom čiščenja, podjetje uporablja tudi pri čiščenju higienskih obraznih mask za večkratno uporabo, ki jih lahko v različnih modelih naročite v sklopu najema za vaš gostinski obrat, saj je nošenje mask trenutno obvezno.

Delovna oblačila v gostinstvu

Delovna oblačila za gostinstvo v edinstvenih in prilagojenih kolekcijah

V podjetju Lindström deluje tudi kreativen tim oblikovalcev, ki vam bo pomagal razviti delovna oblačila za gostinstvo po meri vašega podjetja, pri čemer je edinstvena kolekcija namenjena temu, da vaša unikatna gostinska oblačila izstopajo od konkurence, saj imate možnost, da obleke prilagodite vašim potrebam in značilnostim blagovne znamke. Oddelek za oblikovanje lahko zasnuje celotno kolekcijo delovnih oblačil za gostinstvo, ki je estetska, enotna in oblikovno unikatna, poleg tega pa tudi uporabna, udobna za nošenje ter izdelana v skladu s standardi, ki veljajo v gostinskem sektorju. Na drugi strani se lahko tudi pri standardni kolekciji odločite za določene prilagoditve, kot je na primer dodaten gumb na srajci, žepi na hlačah in drugo. Delovna oblačila za gostinstvo lahko v podjetju tudi prilagodijo, saj posamezen kos oblačila lahko popravijo ter skrajšajo ali podaljšajo rokave ali hlačnice.