Pošlji povpraševanje

Nega obraza v Kozmetičnem salonu Nika

V kozmetičnem salonu Nika si lahko privoščite profesionalno nego obraza, ki je ena temeljnih stvari vsakega posameznika, ki skrbi dnevno za higieno. Nečisto okolje ter stresen način življenja ne vplivata negativno samo na naše zdravje, temveč tudi na zunanji izgled naše kože in nohtov. V salonu Nika pomagamo vaši koži, saj omogočimo čiščenje in nego obraza, zaradi česar si koža opomore in se znebi vidnih sledi, hkrati pa ponovno dobi sijoč videz. Nega kože na obrazu lahko vključuje vse od čiščenja obraza do končnega ličenja obraza oz. make-up. Vabljeni v kozmetični salon v okolici Ljubljane, kjer bomo poskrbeli za lep naraven videz vaše kože na obrazu.

VEČ O KLASIČNI NEGI OBRAZA V SALONU


Profesionalno čiščenje obraza za zdravo kožo


nega obrazaČiščenje obraza poskrbi za odstranitev olja, znoja, umazanije, bakterij, glivic in odmrlih kožnih celic. Čistilna nega obraza je neboleča, saj vključuje uporabo nežnih kozmetičnih mil in kreme, čistilnega mleka, kreme za umivanje, čistilne pena, čistilne kreme, čistilne robčke, tonike, peeling idr. Čiščenje obraza bo vsekakor izboljšalo vašo kožo in jo naredilo mehko ter voljno. Profesionalno čiščenje obraza se zelo razlikuje od tistega, katerega se navadno poslužujemo doma. Ljudje zaradi pomanjkljivih informacij za čiščenje obraza namreč pogosto uporabljajo mila, dezodorante in tonike, za katere ne vedo, da so prenevarni za človeško kožo. Mnogo čistilnih sredstev zaradi vsebnosti alkalnih sestavin izsuši kožo in jo naredijo luskasto.


nega obraza LjubljanaLičenje obraza in make-up storitev


Če želite izgledati čudovito, sta nega obraza in čiščenje v našem salonu prava izbira. Ličenje obraza mora potekati v pravem vrstnem redu. Najprej morate poskrbeti za temeljno podlago, ki vključuje nanos kreme in pudra. Sledi make-up z uporabo različnih ličil, senčil različnih barvnih odtenkov. Na koncu sledijo popravki in izboljšave. Kadar izbiramo kozmetična sredstva, so pomembnejše kot modne smernice lastnosti naše polti in barva oči. Glede na lastnosti le-teh se odločimo za najprimernejšo ličenje obraza.