Delovanje biološke čistilne naprave omogoča velike prihranke energije


Delovanje biološke čistilne naprave bo brezhibno le, če bo strokovno in kakovostno opravljena vgradnja biološke čistilne naprave. Tehnologija čiščenja je relativno preprosta in zelo učinkovita, saj uporablja aerobne biološke čistilne procese. Obratovalni stroški so nizki, življenjska doba čistilne naprave pa dolga.


Kako delujejo čistilne naprave brez elektrike?


Delovanje biološke čistilne naprave je odvisno od izbrane tehnologije čiščenja in izbranega modela čistilne naprave. Sodobna čistilna naprava brez elektrike je pretočna naprava nove generacije, ki za svoje delovanje ne potrebuje zunanjih virov energije. Da določena čistilna naprava brez elektrike lahko deluje pa potrebuje dodatek - biološki preparat, s katerim uravnavamo procese čiščenja in razgradnje. Vodo, ki je bila očiščena v biološki napravi, lahko brez škode spustimo nazaj v okolje.

Delovanje biološke čistilne naprave


Kakšne stroške predstavlja nemoteno delovanje biološke čistilne naprave ?


Za delovanje biološke čistilne naprave, ki ustreza 1-5 oseb, bo letni strošek za nakup biološkega preparata nekje od 70-80 €. Investicija za nakup naprave se giblje od 1.500,00 do 1.900,00 €, brez stroška, ki ga terja še vgradnja biološke čistilne naprave.
Za optimalno delovanje biološke čistilne naprave je priporočljivo, da vgradnjo izvede za to delo usposobljen strokovnjak.

CISTERNE ZA ZBIRANJE VODE


Za koga je čistilna naprava brez elektrike prava izbira?


Čistilna naprava brez elektrike je prava rešitev za vse, ki bi radi tudi na dolgi rok kar največ privarčevali pri stroških energije v svojem gospodinjstvu.


čistilna naprava brez elektrikeČistilna naprava brez elektrike lahko deluje z uporabo biološkega preparata ali pa brez dodajanja kemikalij, tako, da princip delovanja temelji na gravitaciji in naravnem vleku. Pri procesu se uporablja zrak, ki se ga dovaja preko cevnega sistema s pomočjo naravnega vleka. Stroškov vzdrževanja skoraj ni, posledično pa so nizki tudi obratovalni stroški za delovanje biološke čistilne naprave. V podjetju Ekohit imamo za vas kakovostne biološke čistilne naprave po konkurenčnih cenah! Preverite ponudbo na naši spletni strani ali nam pošljite vaše povpraševanje: http://www.ekohit.si/