Pvc okna različnih dimenzij vam nudimo po ugodnem ceniku

Pvc okna imajo v primerjavi z lesenimi okni kar nekaj prednosti, v zadnjem času pa je celo opaziti porast povpraševanja po plastičnih pvc oknih. Kot smo že omenili, so pcv okna plastična okna oziroma okna, izdelana iz plastičnih profilov. So zelo kakovostna, energijsko učinkovita in imajo dolgo življenjsko dobo. V primerjavi z lesnimi okni so tudi cenovno bolj ugodna, saj je njihova proizvodnja veliko bolj enostavna in poceni. Številni se odločajo za tovrstna okna tako zaradi ugodnega cenika, kot tudi zaradi številnih pozitivnih lastnostih, ki jih premorejo. Na voljo so vam v različnih dimenzijah, modelih in različicah ter barvi. Če ste mislili, da morate po kakovostna okna v Ljubljano, ste se zmotili. Mi vam ponujamo izredno kakovostna pvc okna ugodno.

Lastnosti oken iz plastičnih profilov

Veliko je razlogov, zakaj so plastična okna tako priljubljena. Eden od njih je njihova visoka toplotna in zvočna izolativnost. Splošno znano je dejstvo, da imajo tovrstna okna izredno majhne toplotne izgube, kar pomeni, da so zelo učinkovita. Pvc okna pa so tudi zvočno odlično izolirana, kar vam prav prišlo predvsem v mestih oziroma na krajih, ki so bolj hrupni. Poleg odličnih izolativnih lastnosti pa so plastična okna tudi zelo stabilna in trdna. Trdost je odvisna predvsem od kvalitete profila, ki je uporabljen za izdelavo okna. Sodobna in tehnološko izpopolnjena okna so zelo stabilna in trdna. Za mnoge je zgovoren tudi podatek, da so pvc okna tudi med najbolj varnimi okni na svetu. Opremljena so s sodobnim in izpopolnjenim okovjem, ki zagotavljajo odlično protivlomno zaščito. Za razliko od lesenih oken imajo plastična okna še eno pomembno prednost. To je njihovo vzdrževanje. Okna iz plastičnih profilov so popolnoma odporna na vse, tudi najhujše vremenske vplive, zato barvanje ni potrebno (kot je to potrebno pri lesenih oknih). Vzdrževanje je zato zelo enostavno. Po potrebi jih samo očistite z mokro krpo in primernim čistilom. Zanimajo tudi vas pvc okna – cenik je pri nas več kot ugoden. Ne hodite v Ljubljano po okna pvc, obiščite nas.

Pvc okna Ljubljana

pvc okna (cenik po dimenzijah)

Naša ponudba je pestra in raznolika

Modeli in različice oken so različni, tako da lahko izberete najbolj primerne za vaš dom. Standardna plastična okna so sicer bele barve, vendar pa so okna dobavljiva tudi v ostalih barvah znotraj standardne RAL lestvice. Cenik pvc oken je pri nas ugoden, če pa se odločite za katerikoli model v standardnih dimenzijah, boste prejeli še dodaten popust. Poleg standardnih dimenzij pvc oken lahko, seveda, izberete tudi nestandardne mere, ki jih bomo individualno prilagodili vašim željam in potrebam. Naša ponudba oken in vrat je pestra in raznolika. Ogledate si jo lahko na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi ostale informacije, ki bi vas utegnile zanimati.

Plastična okna v različnih modelih

V naši ponudbi so različni modeli oken pvc, med drugim tudi moderen in sodobno zasnovan model Gealan Comfort, ki je globok 74 mm in odgovarja zahtevam sodobne okenske tehnike. Pohvali se lahko z odličnimi izolacijskimi in akustičnimi lastnostni ter tudi odličnimi protivlomnimi lastnostmi. Tudi pvc okna Veka Softline 82 so moderna okna, ki imajo kar sedem komor in dosegajo zelo nizek koeficient toplotne prehodnosti. VEKA Softline 82 je inovacijski sistem okenskih profilov, ki zagotavlja izredno funkcionalnost in vzdržljivost. Izjemno obdelan kroj z ravnotežnimi proporcijami se bo popolnoma prilagodil praktično vsakemu stilu in okusu.

Ostala ponudba

Poleg omenjenih modelov pa so v naši ponudbi še naslednja pvc okna, ki so na voljo v različnih dimenzijah in po ugodem ceniku. To so modeli: Gealan Estima, Veka Perfectline raven, Aluplast Ideal 4000 stilski, Aluplast Ideal 4000 raven. Vabimo vas, da nas obiščete ali pa nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo.

PVC REZERVNI DELI ZA KOMPRESORJE