Ekološke greznice izdelane iz betona ali plastike

Ekološke greznice, tako betonske kot plastične (PVC greznice) se uporabljajo pri čiščenju oziroma zbiranju odpadnih voda/snovi, ki vsakodnevno nastajajo v gospodinjstvih in nato po odtočnih ceveh odtekajo do greznice. Delimo jih na zbiralne (brez prekatov) - brez iztoka, dvoprekatne in triprekatne z pripravljenimi vtoki in/ali iztoki. Ali se je pri vas pojavil smrad iz greznice? Razlogov, zakaj se pojavi smrad iz greznice,je lahko več. Lahko da je količina vsebin presegla nivo prvega prekatain prehaja v drugi prekat greznice. Za smrad iz greznice so lahko krive tudi betonske krovne plošče, ki jih je napadla korozija. Tretji krivec za smrad iz greznice pa je lahko prenizko nastavljen oddušnik. Smrad iz greznice je res neprijetna nadloga, ki jo lahko odpravite le tako, da greznico spraznite, očistite in poskrbite tudi za morebitno sanacijo. Z rednim čiščenjem greznice (betonske) bo smrad iz greznice postal preteklost.

dodobra prečistite tekočine iz greznice s peščenim filtrom

Delovanje greznice je mogoče nadgraditi s čistilno napravo

Greznica ali čistilna naprava? Greznice je mogoče zelo enostavno predelati tudi v čistilno napravo oziroma malo čistilno napravo, ki jo bodo lahko uporabljale tudi mnoge generacije za vami. Poseg je enostaven, treba je le vstaviti napravo ustrezne zmogljivosti, ki je prenosljiva, pred tem pa poskrbeti za popolno vodotesnost greznice. Voda, ki iz naprave izteka je čista in ustreza zakonskim predpisom, pogojno pa jo lahko uporabimo tudi za zalivanje.

Greznica


Ekološke greznice brez elektrike Eko hit

V podjetju Eko hit vam ponujamo kvalitetne in cenovno zelo dostopne ekološke greznice (betonske, plastične), ki za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike, delovanje greznicepa ne zahteva niti uporabe posebnih kemikalij. Ekološke greznice iz naše ponudbe zagotavljajo popolno vodotesnost in enostavno montažo, njihova življenjska doba pa je nadpovprečno dolga, o čemer priča tudi 50-letno jamstvo na obstojnost materiala.Izdelava greznice je namenjena vsem, ki nimate možnosti priključitve na javno kanalizacijo oziroma na centralno čistilno napravo. Nadzor nad polnjenjem rezervoarja je zelo enostaven, po potrebi pa je mogoče ekološke greznice spremeniti tudi v zbiralnik za vodo, če jih ne potrebujete več.

Ekološke greznice