Male čistilne naprave so zanesljive

V podjetju smo našli rešitev kako narediti biološke male čistilne naprave enostavne in zanesljive. Skupaj z nemškim vodilnim partnerjem ATB, ki deluje na področju čistilnih sistemov za biološke najboljše male čistilne naprave, smo združili najboljše lastnosti preizkušenih čistilnih naprav. Razvili smo preprosto in zanesljivo tehnologijo za SBR malo čistilno napravo. Biološka čistilna naprava tip PUROO® ELEMENTS temelji na aerobnem čišcenju. Celoten proces je krmiljen s pomočjo različnih krmilnikov tipa: ECO, S ali SSW. V čistilno napravo je vgrajen patentiran in zanesljiv kroglasti ventil. Čistilni modul je izveden kot izvlečna tehnološka oprema, ki jo je možno servisirati brez dodatnega praznjenja prekatov ter izvleci ob predhodnem odvitju dveh varnostih vijakov. Nakup male čistilne naprave je torej zagotovo prava stvar za vas.

Mala čistilna naprava za vodo

Biološka čistilna naprava - nakup je ugoden

Nakup male čistilne naprave je prava stvar

Male čistilne naprave AQUAmax®, ki so sestavljene iz dveh prekatov - sedimentnega in reaktorskega - očistijo odpadne vode iz gospodinjstva s pomočjo nadzorovanega dovajanja kisika. Mala čistilna naprava deluje po načelu aktivnega blata po SBR postopku čiščenja. Ob povprečni porabi vode se dnevno odvijejo 1 do 3 cikli. Celoten sistem je krmljen s pomočjo enostavnega krmilnika, naše najboljše male čistilne naprave pa imajo tudi vgrajen kroglasti plovni ventil, ki nadomešča elektromagnetne ventile, porabi pa tudi zelo malo električne energije.

MALE ČISTILNE NAPRAVE - EKOHIT.SI

Nakup male čistilne naprave se izplača

Naša mala čistilna naprava je odlična čistilna naprava, ki jo lahko kupite v dveh delih. Najprej ohišje čistilne naprave (dvokomorna greznica) in pozneje še modul, ki se ga enostavno samo vstavi v ohišje. Nakup male čistilne naprave se vam zagotovo izplača zaradi znatnega prihranka zaradi cenejšega prevoza, vgradnje, vzdrževanja, praznjenja in porabe električne energije - tudi do 1.000 EUR prihranka v prvih treh letih od nakupa čistilne naprave. Mala čistilna naprava deluje neslišno in povsem avtomatizirano - brez dodatnega praznjenja prekatov, nastavljanja ventilov ali dodajanja bioloških in kemičnih preparatov - njeno delovanje lahko opcijsko nadzorujete tudi preko svojega mobilnega telefona.