Greznice - betonske in njihova gradnja

izvedba betonskih greznicBetonske greznice sodijo med najstarejše. Gre za zbiralnike odpadnih voda in različnih snovi, ki nastajajo v gospodinjstvu. Z gradnjo betonske greznice si tako zagotovimo odplakovanje snovi iz gospodinjstva na način, ki ne ogroža okolja in posledično tudi zdravja ljudi. Izvedba greznice je mogoča na različne načine. Poznamo namreč zbiralne betonske greznice brez prekatov ter dvoprekatne ali triprekatne z vtoki oziroma iztoki. Odlična izbira so predvsem triprekatne betonske greznice. Pri sami gradnji betonskih greznic je potrebno posvečanje pozornosti tudi vprašanju, gradnja katerih greznic je danes sploh še dovoljena. Danes betonske greznike nadomeščajo predvsem male čistilne naprave, ki naj bi svojo nalogo opravljale bolj učinkovito, hkrati pa naj bi bile bolj prijazne do okolja. Če imate vprašanje o izvedbi ali gradnji betonske greznice, potem nas lahko obiščete v podjetju EKOHIT, v katerem vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja.

CISTERNE ZA ZBIRANJE VODE KORISTIJO OKOLJU


Gradnja greznice in njihov učinek

Danes se pred pričetkom gradnje greznice vprašamo, ali so čistilni procesi v njih dovolj, da ustrezajo vsem kriterijem za izpust. Do težav pogosto prihaja pri betonskih greznicah saj je izvedba vse prej kot preprosta. Razmisliti je potrebno o dimenzijah in odtoku greznice, pomisliti pa je potrebno tudi na samo gradnjo. Ker se tudi v betonske greznice po kanalih izliva hišna odpadna voda, moramo biti pri njihovi gradnji izjemno previdni. V podjetju EKOHIT lahko tako izbirate med sodobnejšimi napravami, ki so prijazne do okolja in omogočajo preprost in predvsem zanesljiv način uporabe.


Betonske greznice z hitro in enostavno vgradnjo

gradnja greznice in odtokaPreden se odločimo za izvedbo betonske greznice se o dimenzijah in odtoku poskušajmo pogovoriti z nekom, ki ima na tem področju izkušnje. Če boste iskali odgovore na vprašanja o betonskih greznicah, se lahko obrnete na strokovnjake iz podjetja EKOHIT, ki vam bodo z veseljem odgovorili.