Zbiralnik deževnice oz. meteorne vode: najboljši podzemni zbiralnik za vodo

Zbiralnik deževnice nam omogoča, da izkoriščamo meteorne vodeza potrebe gospodinjstva. V podjetju Eko hit vam poleg kakovostnih čistilnih naprav ponujamo tudi betonske zbiralnike za deževnico. Gre za izredno kakovosten zbiralnik za vodo, natančneje podzemni zbiralnik vode (zbiralnik meteorne vode), ki ga postavimo na ustrezno mesto na vrtu. Zbiralnikvode iz sulfatno odpornega mikro-armiranega betona, vam bo prinesel ogromen prihranek - prihraniti je mogoče tudi za polovico vseh mesečnih stroškov, ki jih sicer zapravimo za pomivanje, pranje, zalivanje, tuširanje, splakovanje stranišča in druga opravila. Zbiralnik deževnice vam je na voljo v različnih velikostih. Vgradnja in zasip podzemnega zbiralnika vode sta povsem enostavna, obstaja pa tudi možnost povozne variante in opcija vgradnje filtra oziroma črpalke. Nakup podzemnega zbiralnika deževnice je idealna rešitev za večja in manjša gospodinjstva ter poslovne objekte.

Kakovostni zbiralniki za vodo

Ko se odločamo za nakup zbiralnika deževnice, imamo dve možnosti: nadzemni ali podzemni zbiralnik deževnice. Zbiralniki se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo in odlično služijo svojemu namenu. Le kakovosten material in debele stene zagotavljajo zbiralniku visoko stabilnost. Odločitev na nakup zbiralnika meteorne vode je zagotovo smotrna odločitev, ki je ekonomična, varna in zanesljiva. Glede na vaše potrebe, želje in zahteve lahko izberete tudi primerno velikost zbiralnika za vodo. Za večja gospodinjstva priporočamo vgradno večjih zbiralnikov deževnice, če pa nimate dovolj prostora, lahko izberete tudi manjšo izvedbo.

podzmeni zbiralnik meteorne vode

Izberite primerno velikost zbiralnika vode

Ne glede na to, za kakšno velikost se odločite, v vsakem primeru je potrebno dobro premisliti, kakšen zbiralnik deževnice oziroma zbiralnik za vodo želite in potrebujete. Pri tem je potrebno prilagoditi velikost objekta in parcela, velikokrat pa odločilno vlogo igra tudi cena investicije. Vabimo vas, da nas obiščete ali pa nam preko spletnega vzorca pošljete povpraševanje. Z veseljem vam bomo poslali ponudbo in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prispevajte tudi vi k ohranitvi okolja!

Zbiralnik deževnice nam omogoča, da učinkovito izkoristimo meteorne vode za potrebe lastnega gospodinjstva. Eno gospodinjstvo v povprečju porabi kar 145 l vode na dan, od tega gre večina vode za splakovanje straniščne školjke, tuširanje, kopanje, pranje in pomivanje, zalivanje in ostala opravila. Vsi, ki že imajo podzemni zbiralnik deževnice, vedo, koliko se da z njegovo pomočjo prihraniti. Pa ne le to. Na ta način lahko tudi vi prispevate k bolj zdravemu in čistemu okolju, v katerem živite. Meteorna voda je zelo uporabna, le k njeni uporabi moramo pristopiti na pravi način. Potrebno se je zavedati, da je pitna voda zelo dragocena in da nam v prihodnosti grozi njeno pomanjkanje. Zakaj bi jo zapravljali za tista opravila, za katera jo sploh ne potrebujemo? Če imate možnost, razmislite o zbiralniku meteorne vode. Meteorna voda oziroma deževnica ne vsebuje apnenca ali klora in je mehkejša. Kot taka je popolna izbira za zalivanje vrta, pranje avtomobila, splakovanje stranišča, pomivanje posode itd. Statistični podatki kažejo, da je mogoče z uporabo zbiralnika prihraniti tudi do 60 € mesečno.

zbiralnik za vodo ali deževnico

Kakovosten zbiralnik vode vam bo dolgo dobro služil

Nakup zbiralnika za vodo je dolgoročna rešitev za vas in vašo družino. Prihranite dragoceno pitno vodo in uporabljajte vodo iz zbiralnika za določena opravila, kot so zalivanje vrta, pranje avtomobila, splakovanje straniščne školjke ipd. Na tak način ne le, da boste veliko prihranili pri porabi vode, naredili boste tudi nekaj dobrega za okolje. V naši ponudbi imamo najboljše podzemne zbiralnike vode, ki so narejeni iz najboljših in najbolj trpežnih materialov in prepričani smo, da vam bodo še dolgo let dobro služili.

PODJETJE EKO HIT PONUJA TUDI ŠIROKO IZBIRO ČISTILNIH NAPRAV