Male čistilne naprave za vodo - smiselna investicija v prihodnost


V podjetju Ekohit smo ustvarili greznico, ki se preprosto spremeni v malo čistilno napravo za vodo. Malo čistilno napravo za vodo vgradimo v obstoječo greznico. Na ta način njeno osnovno delovanje nadgradimo. Vgradnja male čistilne naprave ne zahteva gradbenega dovoljenja, kljub temu pa je potrebno pred pričetkom predelave obvestiti komunalno podjetje. Investicija v lastno čistilno napravo je zelo pametna in smiselna, saj nam dolgoročno prihrani veliko stroškov. Odpadna voda, ki priteka v greznico in čistilno napravo, se prečisti. Čistilna naprava za vodo povzroči, da voda postane primerna za to, da jo spustimo v naravo. Strah pred morebitnim onesnaženjem in smradom iz čistilne naprave je popolnoma odveč, saj v podjetju Ekohit jamčimo za kvaliteto naših izdelkov.

čistilne naprave


Mala čistilna naprava za vodo EKO TECH sbr micro tehnologoja - nič več smradu


Mala čistilna naprava za vodo vam omogoča učinkovito in zanesljivo čiščenje odpadne vode na najbolj enostaven način v samo treh korakih. Narejena je iz enega kosa, brez varjenja in lepljenja, kar zagotavlja 100 % vodotesnost. Čistilna naprava za vodo je sestavljena iz enega rezervoarja z globokim dotokom vode. Vodo očisti učinkovito, zato ni straha, da bi se v mali čistilni napravi razvil neprijeten smrad. Koraki čiščenja vode so:
- Prezračevanje odpadne vode z kisikom
- Usedanje - aktivni mulj se posede na tla, čista voda se zbistri na površju
- Izčrpavanje čiste vode - iz rezervoarja se izloči v ponikalnico ali vodotoke

čistilne naprave za vodo

PREPREČITE SMRAD IZ GREZNICE


Dobre lastnosti male čistilne naprave


Mala čistilna naprava za čiščenje vode se lahko pohvali z neštetimi dobrimi lastnostmi: je energetsko učinkovita, na dolgi rok boste privarčevali, enostavna je za vgraditev, vgradimo jo brez betonske podlage za to ni potrebe po betoniranju, v enem dnevu, zagon čistilne naprave je enostaven, delovanje pa izjemno tiho. Njeno delovanje je popolnoma avtomatizirano - ni potrebno dodatno praznjenje prekatov in nastavljanje ventilov ali dodajanje kakršnih koli preparatov.