Biološke čistilne naprave brez elektrike prispevajo k čistejšemu okolju

Odločitev za nakup biološke čistilne naprave brez elektrike je odločitev, ki prispeva k čistejšemu okolju. Ker za delovanje male biološke čistilne naprave ne potrebujemo električne energije, predstavljajo le-te odlično rešitev za vikende, brunarice in tiste sezonske objekte, ki jih manj uporabljamo. Vgradnja biološke čistilne naprava brez elektrike pride prav tudi tam, kjer so neredno naseljeni objekti, kjer je neenakomeren dotok odpadne vode, kjer je zapletena uporaba aerobnega čiščenja z aktivnim prezračevanjem, in tam, kjer ni možne priključitve na električno energijo.

Čistilne naprave

Delovanje male biološke čistilne naprave brez elektrike EKOTECH MIKRO

Delovanje biološke čistilne napraveSodobna biološka čistilna naprava EKOTECH MIKRO za svoje delovanje ne potrebuje zunanjih virov energije. Sestavljena je iz počasi pretočnih prekatov in biološkega filtra. Ta dva sistema sta združena v eno enoto za biološko in kemično čiščenje odpadne vode. Čiščenje odpadne vode poteka v dveh fazah. Ko voda priteče v prvi prekat, se tam opravi predčiščenje. Vsi večji delci se usedejo na dno in počasi razpadajo. Voda nato steče v drugi prekat, odplake pa v bioreaktor, ki je sestavljen iz prezračevalnega sistema in mikroorganizmov. Odplake se nato prelivajo čez čistilne stopnje, pri čemer se voda toliko očisti, da jo lahko spustimo v tla. Delovanje male biološke čistilne naprave je popolnoma naravno, na ta način pa dosežemo do 99% učinkovito očiščenost odpadne vode. Odlično čiščenje danes pomeni varno in čisto prihodnost. Obratovalni stroški so nizki, življenjska doba biološke čistilne napravepa dolga.

NAJBOLJŠE ČISTILNE NAPRAVE!

Pridobite subvencijo in prihranite pri nakupu biološke čistilne naprave

Če razmišljate o nakupu biološke čistilne naprave brez elektrike, vas bo zagotovo razveselil podatek, da lahko zaprosite za subvencijo, ki vam bo močno olajšala stroške nakupa. Na seznamu gospodarske zbornice ima Eko hit kar 5 tipov malih čistilnih naprav, katere ustrezajo pogojem za pridobitev subvencije za biološke čistilne naprave.