Hidrofor v vašem domu - uporaba hidroforne črpalke

Hidrofor je naprava, ki nam pomaga odpraviti težave, ki jih povzroča prenizki vodni tlak. V stanovanjskih hišah se nemalokrat zgodi, da voda ne teče tja, kamor bi morala steči. Razlogov za to je veliko, najpogosteje pa gre za stanovanje v višji legi ali napake pri izgradnji. Ker vodo vsakodnevno potrebujemo za pitje, tuširanje, pomivanje in pranje, moramo v tem primeru poiskati ustrezno rešitev in hidrofor oziroma hidroforna črpalka je zagotovo prava izbira. Glavna naloga hidroforja je, da vzdržuje tlak vode, ko je ta premajhen, da bi voda iz rezervoarja na nizki legi prešla v višjo lego, denimo v tuš. S prodajo hidroforjev se ukvarjamo v podjetju EKOHIT, naše naprave pa se zahvaljujoč svojemu zanesljivemu delovanju uvrščajo med najboljše na trgu. Na voljo imamo avtomatska hišna sistema Gardena in Metabo, ki ju odlikuje odlična tehnologija, katera omogoča avtomatski preklop med vodovodno vodo in deževnico pri čemer samodejno zagotavljajo deževnico iz zbiralnikov, vodnjakov ali cistern v hiši ali na vrtu s pomočjo cevi za vsesavanje. To pomeni, da so hidroforji iz naše ponudbe odlična rešitev, kadar želimo v gospodinjstvu izkoriščati umazano vodo, na primer deževnico. Našo kakovostno ponudbo dopolnjujejo sekalne pumpe Uniqua Cesspit , ki se uporabljajo za prenos in odvajanje vode in sedimentov ter globinske tlačne potopne pumpe Uniqua Aqua oz. Drown, ki lahko oskrbujejo gospodinjstva in vodne postaje z vodo iz vodnih vrtin. Ne ukvarjamo se le s prodajo hidrofornih črpalk, temveč poskrbimo tudi za njihov servis.

HidroforHidrofor za umazano vodo 

Katero hidroforno črpalko naj izberem?

Hišni hidroforji se uporabljajo za avtomatsko oskrbo z vodo, zalivanje vrtov, črpanje podtalnice ter črpanje, izčrpavanje in kroženje čiste vode. Čeprav so opremljeni za zanesljivo in varno uporabo in imajo dolgo življenjsko dobo, ni vseeno, katerega izberemo. Vgrajena oprema izbrane hidroforne črpalke mora biti kvalitetna, saj sta prav filter in varnostni ventil tista, ki ščitita stroj pred onesnaženjem in zagotavljata njegovo brezhibno delovanje vrsto let. Hidrofor oziroma hišna hidroforna črpalka Gardena nam omogoča varčevanje z energijo na povsem preprost način, saj je  črpanje deževnice iz zbiralnikov, vode iz vodnjakov ali cistern, v vaši hiši in na vrtu popolnoma samodejno. Vodo iz hidroforne črpalke lahko uporabimo za splakovanje stranišča, za pralni stroj in za namakanje vrta. Odvisno od potrebe po vodi, se ta hidrofor samodejno vklopi in izklopi, tako da je njegovo delovanje zelo varčno. V naši prodaji so na voljo različni modeli hidroforjev, ki se med seboj razlikujejo glede na moč motorja, maksimalen pretok vode itd. Za še večji prihranek denarja lahko izberete elektronske tlačne hidroforje, s katerimi boste obenem tudi varovali okolje. Omogočajo nam namreč uporabo deževnice v hiši ali na vrtu. Prednost elektronske tlačne hidrofor črpalke je integrirana elektronika, ki vklopi črpalko takoj, ko vodo potrebujete in jo po uporabi tudi izklopi.

Dolga življenjska doba hidroforjev iz naše ponudbe

Vsi hidroforji, ki so na voljo za ogled v naši ponudbi, so izdelani iz vrhunskih komponent, zato jih spremlja dolga življenjska doba. Zaščita pred preobremenitvijo ščiti motor pred pregretjem, sam motor pa zahteva zelo malo vzdrževanja. Visoke kakovosti so tudi drsni ležaji, ki zato prispevajo k daljši življenjski dobi hidroforja. Če torej iščete najprimernejšo rešitev za avtomatsko oskrbo z vodo, za zalivanje vrtov, črpanje podtalnice in recilkulacijo čiste vode, vas vabimo k ogledu ponudbe hidroforjev v naši prodaji.