Cisterna za vodo - odločite se za cisterno za pitno vodo!

Cisterna za vodo je zagotovo nekaj, o čemer bi bilo potrebno premisliti. Že od majhnih nog nas namreč učijo, da je z vodo potrebno varčevati. S cisterno za pitno vodo lahko pričnemo skrbeti za našo prihodnost že danes! V podjetju EKO HIT vam nudimo več vrst cistern za vodo, zato vam svetujemo, da preverite celotno ponudbo in se nato v primeru dodatnih vprašanj obrnete na nas. Z veseljem vam bomo svetovali in za vam posredovali vse potrebne informacije, da bomo prispevali k vaši pravilni odločitvi. Na voljo je tudi cisterna za meteorne vode.

OGLEJTE SI NAŠE AKCIJE

Cisterna za pitno vodo

Cisterna za pitno vodo, ki je na voljo pri podjetju EKO HIT je narejena iz okolju prijaznega polietilena in ima majhno težo, zaradi česar je enostavna tudi njena vgradnja. Cisterno za vodo odlikujeta visoka kakovost in kar 50-letna garancija! Primerna je tako za zbiranje deževnice kot tudi pitne ali izvirske vode. Izdelana je v Sloveniji in ima možnost nadgradnje sistema. Imate več vprašanj? Pišite nam! Z veseljem si bomo za vas vzeli čas in vam odgovorili. Kontaktirajte nas tudi v primeru, da vas zanima cena cisterne za pitno vodo.

Cisterna za pitno vodo

Cisterna za vodo in ostala ponudba

V podjetju EKO HIT vam poleg kakovostno izdelanih cistern za vodo nudimo tudi biološke čistilne naprave z dolgo življenjsko dobo, ki so namenjene vsem, ki jim je onemogočen priklop na javno kanalizacijo. Ne pozabite preveriti naše celotne ponudbe, svetujemo pa vam, da preverite tudi ceno cisterne za vodo 5000l, saj je zares ugodna. Cisterna za vodo je z ekološkega vidika zelo pomembna za človeško prihodnost, zato vam svetujemo, da preverite lastnosti cisterne za pitno vodo. Pred nakupom vam bomo z veseljem svetovali.

Cisterna za meteorno vodo

SLOVENSKI ZBIRALNIKI ZA VODO