Poceni zbiralnik deževnice vam prihrani polovico stroškov za vodo

Slovenski zbiralnik za vodoMed najbolj gospodarnimi ukrepi za varčevanje z vodo je zbiranje deževnice. Za rastline namreč ni boljše vode, kot je deževnica, ki je čista, mehka in vedno prave temperature. Najboljše pa je, da je brezplačna. Cena vode se iz leta v leto povečuje, količina podtalnice pa se žal zmanjšuje. S tem nastajajo večji stroški pridobivanja pitne vode in čiščenja odpadnih voda. Z uporabo deževnice prihranimo denar in s tem koristimo okolju. Zbrano deževnico lahko uporabljamo za zalivanje vrta, pranje perila, avtomobila, spiranje sanitarij, tuširanje in drugo.
Izberite EKO zbiralnike za vodo - še zlasti poceni je plastični zbiralnik deževnice. Poleg nemškega je na voljo tudi plastični zbiralnik za vodo (čisto in pitno), ki ga odlikuje enostavna in poceni vgradnja ter preprosto vzdrževanje.

Slovenski plastični zbiralnik za vodo EKO poceni zbiralnik deževnice

Poceni zbiralnik za deževnicoZbiralniki deževnice se vedno pogosteje uporabljajo, predvsem pri novogradnjah, veliko pa tudi pri prenovah objektov. Odlično izbiro za zbiranje deževnice predstavlja plastični zbiralnik za meteorno vodo EKO, ki je izdelan iz zelo vzdržljivega materiala, izdelanega po rotacijskem postopku, ki je primeren za vgradnjo v tla do največje globine 2,5 m. Zbiralnik za vodo, npr. 2000 l, je izdelan iz enega kosa in je 100% vodotesen. Polietilen (PET) je ekološko razgradljiv material, ki je primeren tudi za pitno vodo in živila. Plastični zbiralnik za vodo predstavlja poceni zbiralnik deževnice, ki je obenem namenjen tudi zbiranju pitne ali izvirske vode.

SLOVENSKI ZBIRALNIKI ZA VODO

Zakaj bi za zalivanje vrta in cvetlic uporabljali tekočo pitno vodo, če lahko v ta namen kupite plastični zbiralnik za vodo in v njem zbirate deževnico, ki bo rastlinam še bolj koristila kot trda in klorirana voda iz vodovoda. Ne sprašujte se več, kje dobiti poceni zbiralnik deževnice. Obiščite podjetje Eko hit, kjer bomo našli najboljši in najcenejši zbiralnik deževnice. Naša pestra ponudba obsega tudi cisterne za vodo, bio greznice in čistilne naprave.