Čistilna naprava mora biti hitra in zanesljiva!

V podjetju Ekohit vam ponujamo enostavne in učinkovite biološke čistilne naprave za vodo in druge čistilne naprave. Odločate se lahko za nakup različnih čistilnih naprav - med drugim tudi za:

  • Malo čistilno napravo z EKO TECH sbr micro tehnologijo: naprava je izdelana iz PE rezervoarja v enem kosu. Ker ni lepljena in ne varjena, zagotavlja 100% vodotesnost in tako naravo ščiti pred odpadno vodo. Naprava deluje po sistemu aktivnega mulja v zalogovniku z direktnim vpihovanjem zraka, kar vodi do zmanjšanja odpadnega mulja do 30% in možnega tvorjenja smrdečih plinov v primerjavi z klasičnimi dvoprekatnimi SBR napravami.
  • Malo čistilno napravo z EKOTECH mikro tehnologijo, ki deluje brez elektrike: je mala brez energetska anaerobna biološka čistilna naprava za vodo, ki je izdelana in preizkušena v skladu z evropsko in slovensko zakonodajo. Naprava je produkt 25 letnega strokovnega dela in inovativnih kakovostnih izdelkov, ki se prodaja in uporablja na Češkem in mednarodnem Evropskem trgu. Čistilna naprava deluje brez elektrike in je tako zelo ekonomična.
  • Malo biološko čistilno napravo EKO puroo mini, basic sbr: temelji na aerobnem čiščenju. V napravo je vgrajen patentiran in zanesljiv kroglasti ventil. Čistilni modul je izveden kot izvlečna tehnološka oprema, ki jo je možno servisirati brez dodatnega praznjenja prekatov. Preberite več tukaj:http://www.ekohit.si/komunalne-269istilne-naprave-nad-50-pe.html
Čistilne napravečistilne naprave za vodo

Oglejte si veliko izbiro čistilnih naprav za vodo na naši spletni strani

Ponujamo vam tudi veliko drugih čistilnih naprav za vodo, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Nekatere izmed čistilnih naprav, ki vam jih ponujamo, delujejo tudi brez elektrike. S pomočjo gospodarske zbornice si lahko ob nakupu biološke čistilne naprave zagotovite subvencijo in si tako še zmanjšate stroške vgradnje biološke čistilne naprave za vodo. Za dodatna vprašanja smo dosegljivi po telefonu ali e-mail naslovu. Pokličite nas in nas povprašajte o stvareh, ki vas še zanimajo!

GREZNICE