Čistilna naprava za vaš dom ali druge objekte

Čistilne napravečistilne naprave za vodo

V podjetju Ekohit vam ponujamo enostavne in učinkovite čistilne naprave za odpadno vodo. Odločate se lahko za nakup različnih čistilnih naprav, ki se med seboj razlikujejo po velikosti, mesto postavitve ter drugih lastnostih:

  • Mala čistilna naprava z EKO TECH SBR micro tehnologijo: naprava je izdelana iz PE rezervoarja v enem kosu. Ker ni lepljena in ne varjena, zagotavlja 100% vodotesnost in tako naravo ščiti pred odpadno vodo. Naprava deluje po sistemu aktivnega mulja v zalogovniku z direktnim vpihovanjem zraka, kar vodi do zmanjšanja odpadnega mulja do 30% in možnega tvorjenja smrdečih plinov v primerjavi z klasičnimi dvoprekatnimi SBR napravami.
  • Malo biološko čistilno napravo EKO puro mini, basic SBR: temelji na aerobnem čiščenju. V napravo je vgrajen patentiran in zanesljiv kroglasti ventil. Čistilni modul je izveden kot izvlečna tehnološka oprema, ki jo je možno servisirati brez dodatnega praznjenja prekatov. 
  • Mala čistilna naprava z EKOTECH mikro tehnologijo, ki deluje brez elektrike: je mala brez energetska anaerobna biološka čistilna naprava za vodo, ki je izdelana in preizkušena v skladu z evropsko in slovensko zakonodajo. Naprava je produkt 25 letnega strokovnega dela in inovativnih kakovostnih izdelkov, ki se prodaja in uporablja na Češkem in mednarodnem Evropskem trgu. Čistilna naprava deluje brez elektrike in je tako zelo ekonomična.
  • Mala čistilna naprava EKO-ZBS: je na voljo v kompaktni izvedbi. Deluje po biološki tehnologiji SBR, ki odpadne vode čisti s pomočjo aktivnega blata. Delovanje nadzira tehnično krmilna enota z enofaznim napajanjem. Njena velika prenost je velikost in oblika, ki omogoča vgradnjo v manjšo ozko gredico. 
  • Mala čistilna naprava EKO ES ES SBR MIKRO TEHNOLOGIJA: deluje s inovativno tehnologijo čiščenja, ki omogoča takojšno aktivacijo odpadne vode in 24-urni cikel delovanja, ki vodo prečisti do kar 99%. 
  • Mala čistilna naprava EKO BIOTOK pretočna: je najugodnejša čistilna naprava, ki je primerna za čiščenje odpadne vode na parceli večstanovanjskih ali rekreacijskih objektov, vikendic , delavnic, gostinskih objektov in podobno.

Čistilne naprave brez elektrike

Ali obstaja subvencija za čistilne naprave?

Ekosklad v tem trenutku nudi subvencije za ugodno kreditiranje občanov za okoljske naložbe, ki se bodo izvajale na območju Republike Slovenije. V ta segment spadajo tudi čistilne naprave z minimalnim zneskom kredita 1.500€. Subvencija pokriva nakup in vgradnjo malih individualnih ali skupinskih čistilnih naprav za čiščenje odpadnih vod z omejitvijo do 25 PE. 

Za dodatna vprašanja smo dosegljivi po telefonu ali e-mail naslovu. Pokličite nas in nas povprašajte o stvareh, ki vas še zanimajo!

Kaj je razlika med čistilnimi napravami in greznicami?