Biološke čistilne naprave s preprosto vgradnjo in enostavno uporabo

vgradnja in vzdrževanje biološke čistilne napraveBiološke čistilne naprave so preproste naprave s čistilno funkcijo, ki jih lahko zaradi preproste vgradnje uporabljamo tudi v domačem okolju. Biološke čistilne naprave nam omogočajo popolnoma nov način čiščenja odpadnih voda, ponašajo pa se tudi s preprostim načinom vgradnje. Delovanje male biološke čistilne naprave vključuje tri korake čiščenja. Prične se s prezračevanjem odpadne vode, ki mu sledita še usedanje in izčrpavanje čiste vode. Biološke čistilne naprave s preprosto vgradnjo ne zagotavljajo le enostavnega zagona, tihega delovanja in učinkovitega čiščenja brez hrupa, temveč za zadovoljstvo uporabnikov skrbijo tudi z visoko energetsko učinkovitostjo in majhnimi stroški delovanja, ki nam omogočajo prihranek. Ponudbo malih bioloških čistilnih naprav si lahko ogledate tudi v podjetju EKOHIT, kjer vas bomo z veseljem seznanili v vgradnjo in vzdrževanjem biološke čistilne naprave.


Vgradnja biološke čistilne naprave - že samo v enem dnevu

Vgradnja biološke čistilne naprave je tako preprosta, da jo je mogoče izvesti v samo enem dnevu. Pri vgradnji ni potrebe po betoniranju, naprave pa se ponašajo tudi s preprostim načinom vzdrževanja in s tihim delovanjem čistilnih naprav. To pomeni, da tudi z uporabo biološke čistilne naprave v vaši hiši ne bo nobenega hrupa. V kolikor bi želeli pridobiti več informacij o vgradnji biološke čistilne naprave, nas lahko tudi kontaktirate.

IZKORISTITE SUBVENCIJE ZA MALE ČISTILNE NAPRAVE


Biološka čistilna naprava je praktična za uporabo

biološke čistilne naprave EkohitBiološka čistilna naprava je zaradi svoje praktičnosti in enostavne uporabe primerna tudi za vgradnjo v počitniške objekte. Zakonodajo bioloških čistilnih naprav vam bomo predstavili v podjetju EKOHIT, v kolikor je še ne poznate. Garantiramo pa vam, da je uporaba biološke čistilne naprave najboljši način za čiščenje odpadne vode, ki jo lahko kasneje uporabimo v lastnem gospodinjstvu in mimogrede poskrbimo še za manjšo porabo vode v gospodinjstvu.