Hidroforna črpalka - zmogljivi hidrofor sistemi za avtomatsko okrbo z vodo

Hidroforna črpalka predstavlja odličen in nadvse priročen pripomoček v vsakem gospodinjstvu, saj slednjega oskrbuje z vodo in pri tem predstavlja podporni sistem. Hidrofor za vodo izjemno pomemebno vlogo opravlja tudi pri zagotavljanju sanitarne vode, ki jo oskrbuje iz vodnjakov in cistern, svoje naloge pa vešče opravlja s stalnim pritiskanjem vode. Slednje še kako prav pride pri uporabi stranišč, pralnih strojev, pa tudi pri namakanju vrtov, trat ali pri zalivanju rastlinja in vrtnih, balkonskih cvetlic.


Hidroforna črpalka ima zelo zanimiv način delovanja - deluje namreč na principu kroženja. To pomeni, da črpalka, ko črpa vodo, to pošilja v raztezno posodo. Tam je zrak, ki pa ima zaradi dovajanja vode čedalje manj prostora, zato se stiska. Tlak v posodi se posledično konstantno povečuje. Ko je tlak dovolj visok, se tlačno stikalo izklopi. Pritisk v posodi je še vedno visok, a ga konstantno zmanjšujemo s tem, ko odpiramo pipo in iz posode izteka voda. Ko se tlak v posodi spusti do določene mere, se tlačno stikalo ponovno vklopi. Ta postopek se nato ponavlja, dokler naprava deluje.


Kako izbrati pravi hidrofor za vodo

Najboljšo izbiro predstavlja hidrofor za vodo, katerega delovanje je tiho, ohišje črpalke jekleno, karseda masivno in vzdržljivo ter robustno in kakovostno. Ker se tudi na tem področju vse bolj azvija tehnologija, lahko na trgu najdemo naprave z vse boljšo tehniko, mehaniko in napredno tehnologijo. Tako denimo večina hidroforjev že vsebuje izredno kakovosten manometer, dodatno toplotno zaščito, aluminijasto navitje motorja ter merilnik in stikalo za tlak.


Preden se dokončno odločite, vam svetujemo, da se še enkrat prepričate o tehničnih lastnostih hidroforne črpalke. Naredite primerjavo hidroforjev različnih blagovnih in trgovskih znamk med seboj na primer po območju napetosti, zmogljivosti oziroma moči, maksimalnem pretoku, dolžini priloženega kabla, pa tudi po maksimalnem pritisku, premeru cevi in premeru priključka. Do prave izibire in maksimalnega zadovoljstva pa vam lahko pomagamo tudi v podjetju Eko hit.

HIDROFORNE ČRPALKE IN OSTALE HIŠNE AVTOMATSKE ČRPALKE

Hidroforna črpalka - ugodna prodaja hišnih hidroforjev v Eko hit


Iščete zmogljiv, kakovosten in ugoden hidrohfor za vodo? V podjetju Eko hit so na voljo hišni hidrofor sistemi METABO in GARDENA, s katerimi lahko uporabljate deževnico ali vodo iz drugih virov za sanitarno vodo, pralni stroj in druge gospodinjske aparate. S tem varujete okolje in prihranite denar. Hidroforna črpalka je z robustnim rezervoarjem in pritiskom do 5,5 barov vedno napolnjena z vodo. Z zaščito pred delovanjem brez vode smo poskrbeli za varnost uporabnika in hidroforne črpalke. Hidrofor pumpa je opremljena s filtrom in varnostnim ventilom, ki ščitita stroj pred onesnaženjem in zagotavljata brezhibno delovanje. Naši hišni hidrofor sistemi so opremljeni za zanesljivo, varno, inteligentno in varčno uporabo z dolgo življenjsko dobo. Za vsak hidrofor zagotavljamo tudi servis in rezervne dele.

)Hidrofor za vodo (pumpa) Hidrofornna črpalka oz. hidroforni sistem

Vrtna hidroforna črpalka za zalivanje vrta in črpanje talne vode

​Poleg hišnih hidrofornih sistemov so vam v podjetju Eko hit na voljo tudi vrtne črpalke, s pomočjo katerih lahko črpate podtalnico, zalivate in namakate vrt ter uporabljate deževnico. Tako boste prihranili vodo, obenem pa prispevali k čistemu okolju. Vrtni Hidrofor za vodo je primeren za dolgotrajno delovanje, visoko kakovostni materiali pa zahtevajo le malo vzdrževanja.


Izbirate lahko med potopnimi in pretočnimi črpalkami, ki se razlikujejo glede na način delovanja. Potopne hidroforne črpalke lahko potopimo direktno v tekočino, ki jo želite prečrpati. So veliko učinkovitejše od pretočnih, zato se uporabljajo za izsuševanje, praznjenje bazenov in ribnikov, prav tako pa jih lahko uporabljate za vrtne fontane, umetne slapove in zalivanje vrtov. Za črpanje fekalne vode potrebujete posebej za to namenjeno črpalko, ki je lahko opremljena z rezili ali pa je brez njih.


Zunanje hidroforne črpalke so zanesljive, ugodne in energijsko učinkovite, vendar tudi glasnejše od potopnih in bolj zapletene za namestitev. Vseeno zahtevajo manj vzdrževanja od potopnih, zato predstavljajo dobro izbiro v primeru, da si želite kar se da malo skrbi z vodnim sistemom.


Samostojne vrtne pretočne črpalke se obnesejo tam, kjer je potrebno iz nižje točke prečrpati večjo količino vode v višji rezervoar. Lahko so del sistema ali pa delujejo samostojno. Priklop je hiter, uporaba pa enostavna, zato je delo hitro opravljeno.