Izdelava greznice in njena predelava v čistilno napravo

Greznica služi zbiranju fekalne oz. odpadne vode pri hišah in vikendih, pri katerih priklop na kanalizacijo še ni mogoč. Med njimi ločimo tri vrste:

  • zbiralne,
  • dvoprekatne,
  • tri prekatne.

Zbiralniki za odpadno vodo, so namenjeni manjšim gospodinjstvom in vikendom, kjer se zaradi oddaljenosti ne morejo priključiti na centralno čistilno napravo, za malo čistilno napravo, pa imajo premajhen dotok odpadne vode. Zbiralniki so vodotesni in tako varjujejo okolico pred onesnaženjem. Zbiralnik je možno naročiti v modri ali črni barvi. Preberite več tukaj:https://www.vsi.si/eko-hit/cistilna-naprava-brez-elektrike

ZBIRALNIKI ZA VODO

Izdelava greznice

Greznice izdelamo kvalitetno in po ugodni ceni

Preden se lotimo izdelave, je najprej potrebno narisati načrt greznice. Sama izdelava greznice se prične z zakopom kompaktne plastične posode (zbiralnika), ki sestoji iz polipropena, v zemljo. Ker so greznice samonosne, je na območju vodostajev za izdelavo greznice potrebna priprava betonske podlage, kamor jo tudi namestimo. Seveda izdelava greznice ni popolna, dokler je ne zasipamo. Zasip poteka med polnjenjem greznice z vodo.

cisterne za grezniceGreznice se lahko pohvalijo s številnimi pozitivnimi lastnostmi. So 100% vodotesne ter tako varujejo okolje. So visoko stabilne, izdelava greznic in njihova vgradnja pa je tudi na težavnih terenih dokaj enostavna. V podjetju Ekohit vam ponujamo izdelavo greznic na vašem domu, vikendu ali drugje. Na greznice vam pripada tudi do 50 let garancije. Izdelane so iz kvalitetnih materialov in tako odločno ščitijo okolje, hkrati pa vam vrsto let ne bodo povzročale skrbi.Oglejte si ponudbo na naši spletni strani in se odločite za izdelavo greznice. Ponujamo pa vam tudi predelavo greznice v čistilno napravo. Vas zanima nakup cisterne za greznice? Tudi to lahko kupite pri nas. V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Na vprašanja odgovorimo hitro in natančno. Ne pozabite izkoristiti tudi subvencije, ki jo sedaj ob izdelavi greznice lahko pridobite!