Čistilna naprava brez elektrike - ekološka rešitev prihodnosti

Čistilna naprava brez elektrike je dolgoročno najugodnejša investicija. Rastlinska, ekološka rešitev za čiščenje odpadnih voda ne potrebuje strojnih in električnih komponent, prav tako ne rednih servisov. Delovanje male čistilne naprave brez elektrike je enostavno, brez nadzora in z možnostjo ponovne uporabe prečiščene vode za zalivanje, pranje in druga opravila.

čistilne naprave brez elektrike

Okoljsko prijazna čistilna naprava brez elektrike

V podjetju Ekohit smo že več kot 25 let zavezani ekološkim rešitvam prihodnosti. Naša čistilna naprava brez elektrike ima dolgo življenjsko dobo in visoko učinkovitost čiščenja odpadnih voda: med 95 in 99 %. Delovanje male čistilne naprave prenese kratkotrajne preobremenitve in ne potrebuje rednih servisov. Nizki so stroški izdelave in vgradnja male čistilne naprave, prav tako pa so nizki vzdrževalni stroški. Rastlinska čistilna naprava brez elektrike je odlična za gospodinjstva, stanovanjske objekte in vikende. Delovanje male čistilne naprave temelji na pomoči vodnih rastlin, ki naravno očistijo odpadno vodo po načelu mokrišč. Gre pravzaprav za kopijo naravnega procesa čiščenja, ki temelji na gravitaciji toka voda na pravilno nastavljenem terenu.

OGLEJTE SI NAJBOLJ AKTUALNO PONUDBO ČISTILNIH NAPRAV

Ugodno do male čistilne naprave brez elektrike

Čistilna naprava na ključ je želja mnogih lastnikov in pri nas jo lako dobite po najboljši ceni. Odlikuje nas celostna izvedba na enem mestu, poleg brezplačne montaže, pa z nami dobite tudi gradbena dela “na ključ”. Na seznamu Gospodarske zbornice Slovenije imamo 5 tipov malih čistilnih naprav, ki ustrezajo pogojem za pridobitev subvencije, tako da bo nakup še bolj ugoden.

Ekohit je pravi naslov za čistilne naprave na ključ, zbiralnik vode za vrt, hidrofor črpalke in druge ekološke strategije za dom. Zaupajte strokovnjakom in nas kontaktirajte. Poskrbeli bomo za celoten postopek vgradnje male čistilne naprave. Čistilna naprava brez elektrike je z nami številka ena v ceni in kvaliteti.

delovanje male čistilne naprave