Zbiralnik za deževnico in čistilne naprave - prednosti uporabe

Zbiralnik za deževnico je preprost pripomoček, s katerim lahko iz takšnih ali drugačnih razlogov zbiramo deževnico. Prav ta naj bi bila za zalivanje rastlin na vrtu boljša izbira od nepostane vode. Vas skrbi, da bo nadzemni zbiralnik deževnice kalil videz okolice vaše hiše? Skrbi so popolnoma odveč. Nadzemni zbiralnik vode je oblikovan tako, da se v okolico vključi brez težav, k temu pa zbiralnik ogromno pripomore tudi njegova nevtralna barva. Zbrano vodo lahko očistimo z uporabo čistilne naprave za deževnico, katere delovanje je preprosto in učinkovito. V ponudbi podjetja EKOHIT lahko izbirate med stenskimi in vrtnimi zbiralniki za deževnico, nudimo pa vam tudi možnost nakupa čistilne naprave za deževnico, ki zagotavlja 100% vodotesnost. Naj omenimo, da so naši zbiralniki za deževnico preprosti za vzdrževanje, vgradnja zbiralnikov pa je cenovno ugodna.

Zbiralnik za deževnico Eko hit


Čistilne naprave - deževnica je lahko tudi uporabna

Čistilne naprave za deževnico EKO TECH nam omogočajo nov način čiščenja odpadne vode, pri čemer je potrebno poudariti, da gre za najbolj učinkovit način doslej. Kombinacija stenskega ali vrtnega zbiralnika za deževnico in čistilne naprave je zato lahko ena izmed boljših odločitev, saj boste deležni kvalitete in zanesljivosti po ugodni ceni. Zbiralnik za deževnico lahko tako uporabimo za splakovanje stranišč, uporabo pralnega stroja, zalivanje vrta in za pranje, saj v teh primerih ni zahtevana uporaba pitne vode. Oglejte si naše zbiralnike za deževnico in učinkovite čistilne naprave.

PREVERITE AKCIJE ČISTILNIH NAPRAV


Zbiralnik za deževnico je multiuporaben

Zbiralnik za deževnico, ki je slovenski proizvod, odlikujeta multiuporabnost in visoka kakovost. Zbiralnik je namreč primeren za zbiranje deževnice in pitne vode, uporabljamo pa ga lahko tudi za zbiranje izvirske vode. Pri tem ne pozabimo tudi na čistilno napravo, ki bo uporabniško izkušnjo samo še dodatno okrepila.

podzemne čistilne naprave deževnica

ČISTILNE NAPRAVE SO LAHKO POVSEM BIOLOŠKE