Zbiralnik vode za vrt: izkoristimo uporabnost deževnice

Zbiralnik vode za vrt je zagotovo prihodnost za varovanje okolja in naših vodnih virov. Z nami bo zbiranje deževnice enostavno, saj smo strokovnjaki za zbiralnike za vodo, cena pa je prav tako zelo ugodna. Za zalivanje, splakovanje, pranje in čiščenje je povsem primerna deževnica. Zbiralnik za vodo po dobri ceni pa je naša obljuba in zaveza.

zbiralnik deževnice cenik

Namestitev zbiralnika vode za vrt

Mnogi mislijo, da je zbiranje deževnice zahteven projekt, ampak z nami bo to zelo enostavna naloga. Osnova je dobro opremljena cisterna za zbiranje vode. Lahko iz plastike ali betona. Pri Ekohitu ponujamo slovenske in nemške cisterne za zbiranje vode - takšne za čisto in takšne za pitno vodo. Zbiralnik vode za vrt je nujen za vse, ki radi vrtnarite ali imate doma sadovnjak, saj raba pitne vode enostavno ne more biti rešitev. Vodne vire moramo varovati, zato si privoščite zbiralnik deževnice, cenik je denarnici prijazen, sploh pa gre za dolgoročno investicijo. Zbiralnik za vodo po ugodni ceni dobite pri nas.

V NAŠI PONUDBI TUDI BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE

Dajte priložnost zbiralnikom za vodo, cena za okolje je previsoka

Okoljevarstveniki že dolgo opozarjajo, da nas z današnjim življenjskih stilov kmalu časa vojna za omejene vodne vire. Voda je in bo čedalje dražja in dragocenejša. Varčno ravnanje je torej ne le ekološka, ampak življenjska nuja. Naše eko zbiralnike vode za vrt, splakovanje stranišč in pranje avtomobilov odlikuje enostavna in poceni vgradnja in vzdrževanje.

zbiralnik za vodo cena

Zbiralnik vode za vrt je pametna in odgovorna rešitev

Pri nas dobite tudi vso dodatno opremo za zbiralnik deževnice, cenik hidrofor črpalk, filtrov, zalivalnih sistemov je prav tako zelo konkurenčen, ponujamo pa tudi čistilne naprave brez elektrike. Kontaktirajte nas in za vas bomo poiskali kvalitetne in ekološke rešitve z dolgo življenjsko dobo. Zbiralnik za vodo po odlični ceni vam bo porabo vode zmanjšal do 50 odstotkov! Zakaj bi torej zapravljali dragoceno pitno vodo, če je na voljo odlična alternativa v deževnici? Cena zbiralnika vode za vrt je minimalna v primerjavi s prihranjenim.