Nakup čistilne naprave velik korak k čistejšemu okolju

Mala čistilna napravaRazmišljate o nakupu male čistilne naprave ali greznice? Potem je podjetje Eko hit pravi naslov za vas. V naši ponudbi se nahajajo različne čistilne naprave, med katerimi je tudi biološka čistilna naprava brez elektrike, ki predstavlja najboljšo rešitev za objekte, ki nimajo dostopa do komunalnega omrežja. Pri izbiri najboljše čistilne naprave so pomembni predvsem materiali, velikost posode čistilne naprave in kakšne so tehnične komponente pri modelih s stisnjenim zrakom in elektroniko. Bolj kakovostne komponente kot bomo izbrali, dlje nam bodo služile. Elektronske komponente so v veliki meri odgovorne za delovanje in dober učinek čiščenja, kar ne smemo zanemariti.

Pridobitev subvencije za biološke čistilne naprave

Ključen dejavnik pri izbiri najboljše čistilne naprave predstavlja tudi cena. Najboljši proizvod je tisti, ki ima najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.Ugoden nakup čistilne naprave omogoča tudi subvencija. Na seznamu gospodarske zbornice imamo kar 5 tipov malih čistilnih naprav, katere ustrezajo pogojem za pridobitev subvencije za postavitev biološke čistilne naprave. Naše subvencionirane čistilne naprave dosegajo velike učinke čiščenja in sicer vse tja do 99%.

Biološka čistilna naprava brez elektrike ena najboljših čistilnih naprav

Čistilna napravaBiološka čistilna naprava brez elektrike predstavlja najboljšo rešitev za objekte, ki nimajo dostopa do komunalnega omrežja, prav pa pride tudi tam kjer so neredno naseljeni objekti, kjer je neenakomeren dotok odpadne vode, kjer je zapletena uporaba aerobnega čiščenja z aktivnim prezračevanjem, in tam, kjer ni možne priključitve na električno energijo.Čistilna naprava brez elektrike EKOTECH deluje po sistemu počasi pretočnih prekatov in biološkega filtra. Ta dva sistema sta združena v eno enoto za biološko in kemično čiščenje odpadne vode. Ko voda priteče v prvi prekat, se tam opravi predčiščenje. Vsi večji delci se usedejo na dno in počasi razpadajo. Voda nato steče v drugi prekat, odplake pa v bioreaktor, ki je sestavljen iz prezračevalnega sistema in mikroorganizmov. Odplake se nato prelivajo čez čistilne stopnje, pri čemer se voda toliko očisti, da jo lahko spustimo v tla.

ZAKAJ SO BIOLOŠKE ČISTILNE NAPRAVE NAJBOLJŠA IZBIRA?

Čistilna naprava ali greznica? Odgovor preverite v podjetju Eko hit. Vabljeni!