Zbiralnik deževnice - popoln način za prihranek pri pitni vodi


Zbiralnik deževnice je idealna rešitev za problema pomanjkanja pitne vode in naraščajoče cene le-te. Če uporabljamo zbiralnik deževnice, varujemo najdragocenejši naravni vir, hkrati pa prihranimo pri stroških pitne vode. Izkoristite posebno priložnost za nakup zbiralnika deževnice po akcijski ceni pri podjetju EKOHIT.


Zbiralnik deževnice - ker za 98 % opravil ne potrebujemo pitne vode


Kljub temu, da za splakovanje stranišč, pranje oblačil in avtomobilov, zalivanje vrtov ter čiščenje ne potrebujemo pitne vode, nas večina za to še vedno uporablja vodo iz vodovoda. Ekološka in stroškovno učinkovita rešitev za to je zbiralnik za deževnico, s katerim znižamo porabo pitne vode in stroške komunalnih storitev tudi do 50 %.


Zbiralnik deževnice - ekološka, praktična in poceni rešitev


Sodobni zbiralnik deževnice je sofisticirana naprava, saj zbiralnik za deževnico ni samo rezervoar, temveč ima tudi kvaliteten filtrirni sistem, ki vodo mehansko prečisti za različne namene v gospodinjstvu. Najpogosteje se kupci odločajo za podzemni zbiralnik deževnice, ki je praktična rešitev za zbiranje velikih količin vode.


Zbiralnik deževnice - akcija za ohranjanje naravnih virov


zbiralnik deževniceRešitev za zmanjšanje stroškov pitne vode je zbiralnik deževnice. Akcija okoljevarstvenikov, ki poteka v večini razvitih držav, spodbuja namestitev podzemnih zbiralnikov deževnice, kot edini odgovoren način ravnanja z vodo. Tudi v podjetju EKOHIT verjamemo v ohranjanje naravnih virov, zato so v naši ponudbi najboljši zbiralniki deževnice. Akcija na različne vrste zbiralnikov vam omogoča, da zbiralnik deževnice namestite po ugodni ceni in s tem poleg prihranka pri vodi prihranite tudi pri nakupu opreme za zbiranje deževnice.

zbiralnik deževnice akcija


Zbiralnik deževnice - akcija pri podjetju EKOHIT


Če ste se odločili namestiti zbiralnik deževnice, akcija pri podjetju EKOHIT zagotavlja najnižjo ceno za kakovostne zbiralnike. Zbiralniki deževnice v akciji imajo petdesetletno garancijo na brezhibnost materiala. Možen je tudi nakup na obroke, zato res nimate razloga, da si ne bi zagotovili svojega zbiralnika za deževnico.Cenik je objavljen na spletni strani.
Ste se odločili, da tudi vi namestite zbiralnik za deževnico? Za cenik in druge pomembne informacije obiščite www.ekohit.si.

PREVERITE TUDI ČISTILNE NAPRAVE BREZ ELEKTRIKE!

zbiralniki za deževnico