Nadzemni zbiralnik deževnice zmanjša porabo vode iz vodovoda

Podjetje Ekohit d.o.o., s sedežem v Šentvidu pri Stični se ukvarja z razvojem in prodajo kvalitetnih nadzemnih zbiralnikov vode, bioloških čistilnih naprav in različnih cistern za vodo. Nadzemni zbiralniki deževnice so v zadnjem času izjemno priljubljeni, saj zmanjšajo porabo vode iz vodovoda v gospodinjstvu in pripomorejo k varstvu okolja. V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato imamo v ponudbi kvalitetne nadzemne zbiralnike deževnice po izjemno ugodnih cenah. Nadzemni zbiralnik vode je lepega videza in se enostavno vključi v okolico, za kar poskrbi njegova nevtralna barva. Izbirate lahko med različnimi vrtnimi in stenskimi zbiralniki deževnice, ki so izjemno preprosti za vzdrževanje in prepričani smo, da bodo navdušili tudi vas. Poskrbite za vašo pitno vodo ali pa se odločite za uporabo deževnice za zalivanje vrta, pranje in wc splakovanje.

podzemni ali nadzemni zbiralnik deževniceNadzemni zbiralnik deževnice je multiuporaben

Nadzemne zbiralnike deževnice v podjetju Ekohit odlikuje enostavna in poceni vgradnja, obenem pa sta enostavna tudi vzdrževanje in čiščenje. Nadzemni zbiralniki vode so izdelani iz polietilena, ki je ekološko razgradljiv in se ga uporablja tako za pitno vodo kot živila, saj ima certfikat kakovosti. Z nadzemnim zbiralnikom deževnice lahko zmanjšate porabo vode iz vodova in s tem privarčujete pri stroških komunale, saj za večino naših potreb po vodi ne potrebujemo pitne vode in je deževnica popolnoma dovolj. Splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje vrta, pranje, vse naštete dejavnosti lahko nadomestimo z vodo iz nadzemnega zbiralnika deževnice, Nadzemni zbiralniki deževnice so multiuporabni, saj so primerni tako za zbiranje deževnice, kot tudi pitne ali izvirske vode, ki pride do izraza pri gospodinjstvih brez urejenega vodovoda. V našem podjetju se zavedamo, da so vodni viri omejeni, zato je varčno in preudarno ravnanje z vodnimi viri izjemno pomembno, obenem pa ekološka in življenjska nuja. Poskrbite za okolje tudi vi z nadzemnimi zbiralniki vode 10000l.

KUPITE SAMOSTOJNE FILTRE ZA ZBORALNIKE ZA DEŽEVNICO


Zbiralnik deževnice - nadzemni je enostavne vgradnje in uporabe

Nadzemni zbiralniki deževnice so iz vzdržljivega materiala, izdelani iz enega kosa in 100% vodotesni. So majhne teže, kar omogoča hiter transport, obenem pa je vgradnja izjemno enostavna, polietilenski materiali pa omogočajo hitro čiščenje in enostavno uporabo. Na vse nadzemne zbiralnike deževnice nudimo 50-letno garancijo na obstojnost materiala, imamo stalno zalogo, kar zagotavlja takojšnjo dobavo, obenem pa je za vse nadzemne zbiralnike vode možna nadgradnja s standardnim eko programom po želji kupca, ki vključuje peskolove, obroče, lovilce maščob, črpalke hidroforne postaje in priključke. Ponosni smo na slovensko izdelavo nadzemnih zbiralnikov deževnice ter certifikatom kakovosti -slovenskega tehničnega soglasja Zavoda za gradbeništvo Slovenije. Prepričani smo, da bomo z našimi izkušnjami, trdim delom in celovitim program navdušili tudi vas. Obiščite našo spletno stran in si zagotovite svoj stenski ali vrtni nadzemni zbiralnik deževne vode v velikosti 10000l.

Zbiralnik vode 10000 litrov


Nadzemni zbiralnik vode - zagotovite si svojega

Voda, še posebej pitna, je naš najdragocenejši naravni vir, saj je ni mogoče nadomestiti z nobeno drugo stvarjo. Potrebujemo jo vsak dan v zadostnih količinah, obenem pa mora biti čista oz. dobre kakovosti, zato je izjemno pomembno, da imamo nadzemni zbiralnik deževnice, ki bo poskrbel za zadostno količino kvalitetne pitne vode. Poleg pitne vode je nadzemni zbiralnik deževnice primeren tudi za vodo, ki ni namenjena pitju, ampak ostalim dejavnostim v gospodinjstvu. Zalivanje vrta, wc splakovanje, pranje perila in čiščenje, pranje avtomobila - za vse stvari potrebujemo vodo, ki je lahko deževnica. S pomočjo nadzemnih zbiralnikov deževnice vrtnih in stenskih lahko pridobimo veliko količino vode in s tem zmanjšamo porabo vode iz vodovoda, kar zmanjša stroške gospodinjstva, obenem pa pripomorete k varstvu okolja in njegovih vodnih virov. V kolikor imate glede nadzemnih zbiralnikov deževnice kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte ali pa se oglasite na sedežu podjetja Ekohit.