Cisterne za zbiranje vode koristijo okolju

Ste vedeli, da z zbrano rabo deževnice lahko privarčujete tudi do polovico potreb po pitni vodi v gospodinjstvu? Z vodo iz cistern za zbiranje vode lahko v svojem stanovanju ali hiši ustrezno nadomestite svojo pitno vodo. Priporočamo vam, da zavarujete svoje vodne vire že danes in izberete EKO cisterne za zbiranje vode. Vsaka naša cisterna za meteorno vodo služi tako za zbiranje deževnice kot tudi pitne ali izvirske vode, zlasti pa so primerne za gospodinjstva brez urejenega vodovoda. S standardnim EKO programom boste lahko kupili cisterno za vodo 5000 l, izdelano iz polietilena, ki je ekološko razgradljiv ter primeren za pitno vodo in živila (certifikat kakovosti proizvajalca).

Cisterna za meteorno vodo za vaš dom

S cisterno za meteorno vodo lahko že danes poskrbite za svojo prihodnost. Vse naše cisterne za zbiranje vode odlikuje enostaven način uporabe in visoka kakovost izdelave. Svoj sistem cisterne za vodo 5000 l lahko nadgradite s standardnim EKO programom (peskolovi, obroči, lovilci maščob in priključki po želji kupca), nudimo pa vam tudi vse vrste ostalega instalacijskega materiala za zunanje ureditve (cevi, spojke, litoželezni pokrovi, rešetke, črpalke, hidroforne postaje). EKO cisterne za zbiranje vode niso težke, kar omogoča hiter in enostaven transport ter vgradnjo. Polietilenski materiali omogočajo enostavno in hitro čiščenje.

PREVERITE NAŠE AKCIJE cistern

Eko cisterne za vodo

Cisterne za zbiranje meteorne vode

Cisterna za meteorno vodo iz kakovostnega materiala

Najpomembnejša stvar je, da boste s cisternami za zbiranje vode naše izdelave varčevali z dragocenimi vodnimi viri. Vsi naši proizvodi so 100 % slovenski proizvodi s potrjeno kakovostjo. Z zbiralnikom boste zmanjšali porabo vode iz vodovoda in s tem tudi privarčevali pri stroških komunalnih dajatev. Za veliko naših potreb po vodi ne potrebujemo pitne vode (splakovanje stranišč, pralni stroj, zalivanje, pranje...). Zato lahko vse te potrebe nadomestimo s cisternami za zbiranje vode. Z vodo iz EKO zbiralnikov lahko v svojem stanovanju ali hiši ustrezno nadomestite pitno vodo za splakovanje stranišč, pranje avtomobilov in perila ter zalivanje vrta.

Naša ponudba obsega tudi biološke čistilne naprave,hidroforje in greznice .