Cisterna za vodo (1000 L idr.) - cena, materiali, uporaba

Cisterna za vodo je na prvi pogled zelo preprost izdelek, ki pa je izjemno uporaben, še posebej danes, ko postaja racionalno ravnanje z vodo izjemno pomembno. Gre za eno naših največjih dobrin, s katero moramo ravnati varčno in preudarno. Nova cisterna za vodo pa ne pomeni samo razbremenitve okolja, ampak bo koristila tudi vašemu proračunu, saj investicija na dolgi rok prinese občutne prihranke. Izbirate lahko med različnimi velikostmi - od najmanjših (cca. 1000 L) do največjih, odvisno od vaših potreb oziroma potreb vašega gospodinjstva.

cisterna za vodo 1000 l

Vsestransko uporabna cisterna za vodo - za pitno ali deževnico

Zbiranje deževnice porabo zmanjša vse do 50 odstotkov. Če dobro pomislimo, hitro ugotovimo, da v gospodinjstvu mnogokrat sploh ni potrebna pitna voda. Cisterna za vodo ali deževnico tako omogoča, da pri čiščenju, splakovanju stranišč, pranju perila, zalivanju vrta, pranju avtomobilov ipd. izberemo bolj ekološko in cenovno ugodnejšo opcijo. Poleg tega pa se lahko uporablja kot cisterna za pitno vodo - 1000 L in več. Izdelana je iz ekološko razgradljivega polietilena, njeno kakovost pa potrjujejo certifikati, kot je na primer ISO 9001. Še posebej ponosni smo na dejstvo, da gre za prvi in za zdaj edini zbiralnik, ki si je prislužil slovensko tehnično soglasje Zavoda za gradbeništvo Slovenije. Omenjeni zbiralnik za vodo najdete v ponudbi podjetja Ekohit. Med drugim ga odlikuje možnost hitre vgradnje in zelo enostavno čiščenje. Ponujamo vam možnost nadgradnje osnovnega sistema, na primer z lovilci maščob ali peskolovi. Osnovni modeli tako omogočajo visoko stopnjo fleksibilnosti in prilagajanja vašim konkretnim potrebam.

ležeče cisterne za vodo so najbolj enostavne za vkop

Ugodna cena cisterne za vodo - 1000 L in druge dimenzije

Pri nas pa vas ne čaka zgolj kakovostna, ampak tudi cenovno dostopna cisterna za vodo 1000 L. Cena, ki vam jo lahko ponudimo, je namreč zelo ugodna. Konkretna cena je sicer odvisna od tega, kako velika je cisterna za vodo - 1000 L (dimenzije si je mogoče ogledati na naši spletni strani) pa vse do 50.000 L. Večje dimenzije seveda pomenijo višjo težo, vendar je tudi pri največjih modelih zaradi premišljene izbire materialov vgradnja precej preprostejša in hitrejša, kot bi se morda zdelo na prvi pogled.

Nova cisterna za vodo ali rabljena?

Vas morda zanima cena za rabljeno cisterno za vodo 1000 L? Cena bo sicer v tem primeru verjetno res malce ugodnejša, vendar morate upoštevati, da povsemnova cisterna za vodo prinaša do 50-letno garancijo na obstojnost materialov, če je seveda vgradnja izvedena pravilno. Tako boste povsem brez skrbi. Gre za proizvode, ki zagotavljajo zelo dobro tesnjenje, zaradi posebne obdelave pa je preprečeno, da bi se razvile alge oziroma različni mikrobi. Cena pravzaprav ni bistveno višja, kot če bi se odločili za rabljen izdelek - zaradi jamstva pa takšen nakup pomeni bistveno manj tveganj in je dolgoročno zagotovo boljša izbira. Navsezadnje tudi zaradi dejstva, da boste vedno vedeli, na koga se lahko obrnete, če bodo potrebni rezervni deli za cisterno za vodo.

cisterna za vodo 1000 l; cena rezervnih delov

Slovenska ali nemška cisterna za vodo + rezervni deli

V ponudbi vas čaka kakovostna nemška ali slovenska cisterna za vodo dimenzije 1000 L. Potrebe naših strank so različne, zato se trudimo, da vam vseskozi ponujamo karseda raznolik nabor možnosti. Ne glede na to, ali vas torej zanima manjša cisterna (cca. 1000 L) ali tiste največjih dimenzij, smo pravi naslov za vas. Poleg modelov različnih velikosti, od 1000 L dalje, pa boste v ponudbi našli različne rezervne dele. Lastnosti posameznih izdelkov lahko primerjate na naši spletni strani, seveda pa bomo veseli vašega sporočila/povpraševanja, na katerega bomo odgovorili v najkrajšem možnem času in vam posredovali vse potrebne informacije. Ne spreglejte niti naše ponudbe bioloških čistilnih naprav, za katere je mogoče pridobiti subvencijo - nakup bo tako resnično izjemno ugoden. Vljudno vabljeni!