Čistilne naprave - zakaj potrebujem čistilno napravo za hišo?

Čistilne naprave morajo imeti vsi, ki nimajo možnosti priklopa na javno kanalizacijo, kar določa zakon. Takšne naprave ne povzročajo hrupa in razen rednih kontrol uporabnika ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. V podjetju EKOHIT vam nudimo prav takšne čistilne naprave. Ker je izbira velika vam svetujemo, da preverite ponudbo na naši spletni strani in se odločite za podlagi obširnih opisov ob vsaki izmed naprav. V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na nas - z veseljem vam bomo svetovali. Poskrbimo tudi za vgradnjo male čistilne naprave, zato nikar ne zamudite izjemne priložnosti!

Čistilne naprave brez elektrikeČistilne naprave za hišo

Čistilne naprave za hišo so odlična rešitev za vse, ki jim je priklop na javno kanalizacijo onemogočen. V podjetju EKOHIT vam nudimo več vrst čistilnih naprav. Izbirate lahko med avtomatsko, ki deluje glede na količino odpadne vode, med napravo, ki deluje brez električne energije in med mnogimi drugimi. Izbira je seveda odvisna od tega, kaj potrebujete. Nudimo vam strokovno pomoč in svetovanje pri nakupu, vgradnji in zagonu čistilne naprave, zagotavljamo pa vam tudi kvaliteto čiščenja z odlično učinkovitostjo, dolgo življenjsko dobo in ugodno ceno. Poskrbeli bomo tudi za čiščenje male čistilne naprave. Prepričani smo, da boste z našo čistilno napravo za hišo več kot zadovoljni.

Čistilna naprava za vodoČistilne naprave in ostala ponudba

V podjetju EKOHIT vam ne nudimo samo kvalitetne čistilne naprave, temveč so vam na voljo tudi zbiralniki za vodo. Ne pozabite preveriti, katere čistilne naprave za hišo so trenutno na voljo po akcijski ceni. Cene lahko preverite na naši spletni strani oziroma nas kontaktirate s pomočjo kontaktnega obrazca, telefonske številke ali elektronske pošte. Preverite kakšna je cena biološke čistilne naprave brez elektrike. Zadovoljne stranke so vedno na prvem mestu, zato se veselimo vašega nakupa.

PREBERITE VEČ O VGRADNJI ČISTILNIH NAPRAV